יש אדם יקר מאוד שמו שוקי בריף הוא יכול לסיעה רבות בנושא זה בפרטיש לי ידיד של'ע ביתו חלתה במחלה
הוא שוחח איתי ןטען שהוא מקבל יחס משפיל מהרופאים.
אינני בטוח שמדובר על הבית חולים הנל.
אך למיטב זכרוני ביתו מאושפזת שם.
אם יש מישהו שיודע כיצד ניתן לעזור.
אשמח שיכתבו.
ושנתבשר בשורות טובות
שוקי הוא לא מטעם ארגון מסוים, הוא עצמאי שעובד עם אמבולנס החלומות של רחשי וגם מתנדב שם, ועם עזר מציון,מדובר בארגון רחשי לב - שוקי ביף משם
הוא טוען שאם הוא מאחר וכו. הם נוזפים בו....אכן שוקי בריף איש יקר ויש עוד שלל ארגונים שאפשר לדבר איתם (רחשי, להושיט יד, עזר מציון ועוד)
אבל באמת מוזר אף פעם לא שמעתי משהו כזה במחלקת אונקולוגיה ילדים של תל השומר
ודווקא אני ראיתי יחס למופת.
כמובן שיש רופאים שהם יותר פרוטוקול ויש שפחות מרובעים אבל לא נתקלתי ביחס משפיל.
יכול להיות שהוא באמת מאחר יותר מדי?הוא טוען שאם הוא מאחר וכו. הם נוזפים בו....
היחס חשוב לא פחות מהטיפול....הצלתי בצורה ברוה לעבור להדס עין כרם. אין תחליף ליחס בהדסה. ויש לדעת שלפעמים יחס שווה לחולה גם מבחינה רפואית יותר מכביכול מקצועיות. כשהרופאים מתייחסים לחולה באופן אישי ומתאים את הטיפול אליו ולמשפחה, זה עדיף. כמובן שעסקן רפואי לא יגיד לכם את זה. אבל זה עצה של משפחות שהתמודדו
זהו שלפי מה שאני יודע באונקולוגיה אין משהו כמו תל השומר.אגב אבל לא מכיר ספציפי את האונקולגיה של עין כרם רק את מערך הילדים של הדסה בכללי
היחס חשוב לא פחות מהטיפול....
כדאי להתפלל שלא נדע מצרות...זהו שלפי מה שאני יודע באונקולוגיה אין משהו כמו תל השומר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים