תמהיל מומלץ להלוואת גישור

• הוסף לסימניות
לדעתי בזמן הנתון לא צריך לפחד מצמודות מדד העלאת ריבית של בנק ישראל באה להילחם באינפלציה ההגיון אומר שבתקופה הקרובה נראה יציבות במדד לא העלאה לכן אם זה תקופה קטנה ותווך של שנתיים הייתי משלבת פריים וצמוד מדד

• הוסף לסימניות
לדעתי בזמן הנתון לא צריך לפחד מצמודות מדד העלאת ריבית של בנק ישראל באה להילחם באינפלציה ההגיון אומר שבתקופה הקרובה נראה יציבות במדד לא העלאה לכן אם זה תקופה קטנה ותווך של שנתיים הייתי משלבת פריים וצמוד מדד
אם המדד בשנה הקרובה יהיה פחות מ3.5 אני ממש אתפלא

• הוסף לסימניות
לפי תחזית בנק ישראל התקווה היא להתכנס סביב ה2.5 אחוז
יש כלכלנים שמאמינים שיהיה מיתון ויש שמאמינים באנפלציה גבוהה.
מה שבטוח שהתקופה מאוד מאתגרת ויהיה נחמד להיכנס לאשכול הזה בעוד שנה ולראות מי צדק בוויכוח של @Rabeka ו @E_Y .
אני נמנע בכאלה זמנים ובאופי שלי שונא הפסד וסולידי.

• הוסף לסימניות
אם המדד בשנה הקרובה יהיה פחות מ3.5 אני ממש אתפלא​
מצטרף לזה.
גם אני חושב לפי הערכות שאני קורא שומע מכל כיוון שזה לא יהיה לכאורההה פחות מ 3.5 ובשקט יכול גם לעבור את ה4.
אני לא. הייתי לוקח צמוד..
המקסימום לאנשים שחושבים שיהיה ממש נמוך הייתי מפצל חצי חצי.
ושוב אני הולך עם @E_Y

• תודה
Reactions: E_Y

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה