תמונה או קליפ של צופר אזעקה

• הוסף לסימניות
(של מלחמה, כמובן...)
יש למישו???
דחוףףףףף... תודה...!

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור
:)

קבצים מצורפים

• VID-20140504-WA0002.mp4
    1 MB · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
אם אני משלבת את זה בקליפ- אני זוכה בציון 100%....ועוד מקבלת בונוסים:)
זה מה שאתם עושים בזמן אזעקה??? :D:D:D
נראה לי שאני צריכה להעביר לכם את הסרט שאני עושה בדחיפות, שתלמדו כוננות בשעת מלחמה.....
(תוך כדי שאני מורידה, אמרתי לעצמי: יופי, אני שמה את זה ועכשיו אני יכולה לסגור את הסרט... אז פיצוי על האכזבה, תשלחו לי תמונה של צופר...)
ממליצה לצופים באשכול הזה להכנס ולהוריד גם. זה ממש המחשה חיה איך מגיבים בשעת אזעקה :)

• הוסף לסימניות
סליחה... מה שעלה פה זה לא אזעקת מלחמה.
זה צופר של שבת.
מצ"ב אזעקה.

קבצים מצורפים

• אזעקה.mp3
    KB 888.1 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
חחח, אפילו לא הקשבתי איזה סוג צפירה זה... של שבת, או יום השואה...
פשוט מאד, כי חיפשתי תמונה או קליפ שרואים את הצופר , ולא ששומעים...
כבקשת הלקוח...

• הוסף לסימניות
מגפון טוב לך? צרפתי

קבצים מצורפים

• megaphone1.jpg
    KB 14.5 · צפיות: 33
  • megaphone.ai
    1.1 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• TIK0240997&91;2&93.jpg
    KB 21.9 · צפיות: 26
  • 275.jpg
    KB 26.9 · צפיות: 25
  • 521.jpg
    KB 11.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
,,,

קבצים מצורפים

• ECN3000.JPG
    1.3 MB · צפיות: 21
  • dscn02661.jpg
    1.6 MB · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה