כללי תמונה איכותית הופכת למטושטשת בפוטושופ

• הוסף לסימניות
הרזולוציה של המסמך טובה, וגם כשאני משנה את הגדרות הרזולוציה של התמונה היא לא מתחדדת.
התמונה עצמה איכותית וחדה.
אשמח לעזרה!

• הוסף לסימניות
אולי הגדלת והקטנת אותה כמה פעמים... זה מוריד איכות

• הוסף לסימניות
לא הגדלתי והקטנתי..

• הוסף לסימניות
גזרתי את התמונה והעתקתי למסמך חדש קטן יותר, לא רציתי לעשות PLACE כדי לא לקבל קובץ חכם
אולי בגלל זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirts1;1185594:
גזרתי את התמונה והעתקתי למסמך חדש קטן יותר, לא רציתי לעשות PLACE כדי לא לקבל קובץ חכם
אולי בגלל זה?
כנראה בגלל זה..
זה תלוי באיך גזרת. למה לא לעבוד עם עצמים חכמים? זו הדרך הכי טובה לשמור על האיכות של התמונה

• הוסף לסימניות
איזה דרכי גזירה יש? כי עצמים חכמים לא נותנים הרבה אופציות עבודה על תמונה

• הוסף לסימניות
נתקלתי בדיוק באותה תקלה אתמול,
ומה שעשיתי, פשוט עשיתי את כל הגזירה ועיבודים על המסמך המקורי ושמרתי כPNG באיכות גבוהה, לאחמ"כ הכנסתי לקובץ הקטן, ואז הוא נכנס כשכבה חכמה (או משו כזה)

יתכן וגירדתי את האוזן השמאלית ביד ימין. אדרבה, אשמח לשמוע את דעת המומחים שילמדונו באיז יד מגרדים זאת....

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי. אני רוצה לאסוף כמה תמונות מכמה מקומות ולעבוד עליהם. האיכות שלהם יורדת כשאני מעבירה למסמך שאני עובדת עליו. אתה מתכוון לשמור תמונה תמונה בפוטושופ כאובייקט חכם ואז לפתוח לדף העבודה שלי?

• הוסף לסימניות
תגדיל הרוזלוציה של הקובץ, אם כמות הפיקסלים לאינץ' הוא קטן אז יעשה כל תמונה ואפי' טקסט מטושטשת

• הוסף לסימניות
כוונתי לזה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 39 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yairiss;1185732:
זה תלוי באיך גזרת.

התכוונתי שאם אתה גוזר את התמונה מתוכנות אחרות, הכל תלוי בתוכנה, לפעמים הגזירה לוקחת את הפיקסלים שרואים במסך ולא את התמונה המקורית. לכן הכי טוב לעשות PLACE.

אם לוקחים תמונה שהיא שכבה בקובץ פוטושופ, ורוצים להעביר לקובץ אחר, אפשר ללחוץ לחצן ימני על השכבה (לא על התמונה הממוזערת ולא על המסכה), לבחור duplicate layer, ולבחור את קובץ היעד הרצוי אם הוא פתוח, או קובץ חדש.

מה שאני אישית עושה כדי שיישאר איכותי, אני עושה PLACE לתמונה האיכותית כאובייקט חכם, ואז אם אני צריך שהיא תהיה שכבה רגילה, אני משכפל שיהיה גיבוי והופך לשכבה רגילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה