כללי תמונה איכותית ויפה של סורגים

• הוסף לסימניות
את זה הכנתי לבד, צריך לשחק קצת עם הסטיילים כדי להגיע לתוצאה כזו.
ברגע שכבר מכינים סטייל כזה אפשר להלביש אותו על כל צורה של סורג שמשרטטים לבד.
באופן הזה הכנתי הרבה מודעות בעבר לחברה גדולה של סורגים.
בקובץ הזה לא שמרתי את הסטייל משום מה. אני חושבת שהיו כאן שתי שכבות של סטיילים שונים אחת על השניה כאשר העליונה על multiply או שיטת שילוב אחרת.

קבצים מצורפים

• all right-----.jpg
    3.3 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה תודה לsmeshi
אבל בכל זאת עדיף כמובן תמונה
אשמח מאד אם מישהוא יוכל להעלות

• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה עוזר לך.........

קבצים מצורפים

• 76714_1164.jpg
    KB 105.7 · צפיות: 35
  • 317847_5097.jpg
    KB 102.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עוד אני מחפשת תמונה של נר שמן והנה התוצאות כיוונו אותי לאתר של ערבים, ובין נסארללה וצדיקים אחרים היתה גם תמונה של סורגים.
http://www.islamicart.ca/exhibition.htm

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים אבל אני רימונית......
תודה לאלו שהביאו תמונות
אם יש עוד אשמח אולי משהוא בסגנון טרלידור או מקסידור

• הוסף לסימניות
הנה וקטורי

קבצים מצורפים

• סורגים וקטור.rar
    3 MB · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה