תמונה איכותית של בית המקדש

• פותח הנושא DLG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד
שלום לכולם,
מישהו יודע היכן ניתן לקבל/לרכוש את התמונה הזאת באיכות להדפסה על קנבס 2 מטר על מטר?
עוקבת

יצא לך לברר?
יש לך כבר פרטים עליה?

התמונה הנ"ל בזכויות יוצרים?
אם כן אשמח לקבלם

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מחפש לקנות את התמונה המצ"ב

קבצים מצורפים

• בית מקדש יום.jpg
    בית מקדש יום.jpg
    KB 74.3 · צפיות: 129
  • הוסף לסימניות
סתם תיקון,
אין 'תמונה' של בית המקדש,
יש 'ציור' של בית המקדש.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
לצורך בניית דגם בית מקדש דרוש לי תמונות תלת מימד של בית המקדש מכל הצדדים.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
לצורך בניית דגם בית מקדש דרוש לי תמונות תלת מימד של בית המקדש מכל הצדדים.
חבל שאני לא זוכר, אבל ראיתי בספר אחד שעשה תכנית ביהמ"ק באוטוקד, זה היה הכי טוב בשבילך, הכל עם קנ"מ מדויק.

• הוסף לסימניות
איך אני משיגה אישור לזכויות יוצרים בתמונה הזאת?
1.jpg

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• izchak_rosh2024_05_01_01_31_41730b4078-a5fd-48fc-b736-4379e04fd8c9.jpg
    izchak_rosh2024_05_01_01_31_41730b4078-a5fd-48fc-b736-4379e04fd8c9.jpg
    KB 110.8 · צפיות: 122
  • הוסף לסימניות
תמונה חינמית של בית המקדש - מאיפה משיגים?
או תמונה בתשלום גם אפשרי..
אשמח למידע.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה