כללי תמונה| "אלה ברכב ואלה בסוסים"

• הוסף לסימניות
מחפשת תמונה שמתאימה לפסוק: "אלה ברכב ואלה בסוסים ואנחנו..."

עדיף בכיוון של ש/ל, שיצא טוב במכונת צילום.

• הוסף לסימניות
אולי

אולי זה יעזור...
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• SSGP3301.JPG
    KB 36.1 · צפיות: 10
  • SSGP3726.JPG
    KB 44.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
עדיין אקטואלי, מחפשת משהוא עם ניחוח ישן יותר של מלחמה.

יש למישהוא?

• הוסף לסימניות
סגנון כזה? יש לי המון.

קבצים מצורפים

• תמונה2.jpg
    KB 18.8 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
כן, בהחלט.

אשמח מאד מאד לקבל.

ו.. זו פעם שניה שאת עוזרת לי ביממה האחרונה. אז תודה כפולה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;583325:
סגנון כזה? יש לי המון.

אולי יש לך גם בשבילי מהסגנון הזה? מישהו רוכב על חמור (אני צריכה את זה לעיצוב דיסק מהסיפור של בילעם)
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;583325:
סגנון כזה? יש לי המון.
תכתבי לי את המייל שלך. הקבצים האלו אצלי הם בwmp ולא עולים, ואין לי כח להפוך אחד אחד לjpg
דרך אגב, לא השגתי עדיין את הטלפון שרצית...

• הוסף לסימניות
אולי תצליחי להפוך את הסוס לחמור...

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    KB 81.7 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה