תמונה בחתימה בג'מייל

• הוסף לסימניות
המשימה: הכנסת תמונה לחתימה שתוצג ע"ג מחשב המקבל, גם כשהוא עובד עם האוטלוק וגם בג'מייל עם נתיב או אתרוג בהנחה שייתכן והם חסומים לכל האתרים למעט גוגל.

הפכתי וחפרתי בחיפוש באתר פרוג הלוך ושוב ועדיין לא מצאתי פתרון.

האפשרות הבסיסית זה להעלות את התמונה לאינטרנט ולהכניס קישור לג'מייל.

1. יש אתרים מיוחדים להעלאת תמונות ויצירת קישור, אבל הם לא רלוונטיים מכיוון שהקישור משוייך לאתר מסוים שיתכן וחסום ע"י נתיב או אתרוג.

לכאורה העלאת תמונה לשרתי גוגל זה האפשרות הטובה ביותר.

2. לאחרונה גוגל הוסיפה אפשרות להעלאת תמונה מהמחשב האישי, אבל משום מה זה לא עובד במציאות.

3. גוגל דרייב לא מציג תצוגה מקדימה של תמונות ולכן הקישור ממנו לא עובד (אם הוא קישור פתוח ברמה הכי גבוהה, ניתן רק להוריד את הקובץ ולא להציגו).

4. יצוין כי כשמכניסים תמונה לחתימה בהאוטלוק, זה כן מציג בגוגל גם כשהוא חסום (רוב החברות הגדולות עובדות עם האוטלוק ובתוכן משרדי ממשלה, עיריית בני ברק, ועוד)

5. גם קישור לגוגל פלוס לא הצליח.

6. יתכן ואם אמצא את סוג הפורמט של תמונה שגוגל דרייב מציג תצוגה מקדימה, זה יהיה הפתרון.

אולי עכשיו הגדולים והחכמים מומחי פרוג כאן ימצאו את הפתרון...

• הוסף לסימניות
הכיוון שלך נכון.

אני משתמש בשירות Google Sites.

יוצרים אתר, מוודאים שהוא פתוח לצפיה לכל העולם, מעלים תמונה, ואז אפשר להשתמש בה...

• הוסף לסימניות
בדקתם שהתמונה נצפית במחשב חסום נתיב ואתרוג גם בג'מייל וגם בהאוטלוק ?

אם התשובה החיובית אז איך התהליך ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאסטרפיס;1506624:
לאחרונה גוגל הוסיפה אפשרות להעלאת תמונה מהמחשב האישי, אבל משום מה זה לא עובד במציאות.

משום מה אצלי כן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1506885:
הכיוון שלך נכון.

אני משתמש בשירות Google Sites.

יוצרים אתר, מוודאים שהוא פתוח לצפיה לכל העולם, מעלים תמונה, ואז אפשר להשתמש בה...
האתר הזה חסום לאתרוגים
יש עוד דרך לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
איפה המומחים של פרוג ???

אנחנו הנמנים על הציבור החרדי, ורוב קהל היעד שלנו הוא כזה, צריכים להתאים את התקשורת שלנו לפי מצב הלקוחות.
חלק נכבד מאיתנו מתקשר במייל בלבד, ועוד חלק גולש באינטרנט מסונן, החלק הנותר והקטן ביותר גולש באינטרנט פתוח.
כשאנחנו בונים אתר, ניוזלטר, מייל שיווקי או כל דרך אחרת ברשת, אנו צריכים לבדוק את התוצאה, כיצד נראה האתר בגלישה עם נתיב או אתרוג, וכיצד המייל מתקבל אצל הלקוח הן בהאוטלוק, והן בג'ימייל מסונן.

בשבוע שעבר ביררתי על מוצר מסוים אצל אחד מהניקים כאן, הוא הפנה אותי לאתר שלו, ולאחר שנתיב פתחו לי אותו, חשכו עיני...
כל האתר מלא ריבוע לבנים עם איקסים אדומים בפינה העליונה, וכל זאת במקום לראות את המוצרים עצמם.

לדעתי, ההשקעה שנעשתה באתר, לא שווה את התוצאה, כאשר הלקוח הפוטנציאלי אינו מצליח לראות את המוצרים (זה כמו לשלוח ללקוח קטלוג מוצרים כשהדפים הפנימיים ריקים).

לכן, כל בעל עסק חרדי שמעוניין לבנות אתר צריך לוודא כי האתר בנוי בצורה המותאמת לסוג התקשורת של הלקוחות.

ולענייננו, אני מקבל הודעות מיילים רבים מבעלי עסקים חרדים (שמשתמשים בג'מייל ולא בהאוטלוק), וברובם אני רואה ריבוע לבן במקום הלוגו של העסק.

בואו ננסה יחד להגיע לפתרון המושלם, בו הלוגו יוצג לכל אחד גם כאשר הוא חסום ע"י נתיב או אתרוג.

• הוסף לסימניות
הפתרונות צריכים לבוא מתוך חברות הסינון. על ידי השקעה בטכנולוגיה ובכוח אדם.
לא חסרות דוגמאות למצבים מעצבנים שקשורים לסינון ורובם יכלו להיפתר אם חברות הסינון היו שואפות לתת ללקוחותיהן חוויית שימוש טובה יותר.
אבל נראה שזה לא עומד בראש מעייניהם .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1508693:
הפתרונות צריכים לבוא מתוך חברות הסינון.

אני לא מחכה להם.

אני בטוח שיש איזו שהיא דרך של פתרון.

אני מצפה שמומחי בוני האתרים שמתמצאים בנושא, יוכלו להגיע לפתרון.

• הוסף לסימניות
א. אני מציע שתצפה לדברים רק מעצמך או ממי ששילמת לו.

ב. אם אתה מתעקש לקבל פתרונות: אתה יכול לאכסן את התמונה אצל אתר שפתוח בנתיב.
אפשרות נוספת (שכנראה תשמע לך כמו סינית) - אתה יכול לקודד את התמונה בbase64 ולהטמיע אותה בעזרת Data URI ב html של המייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאסטרפיס;1508642:
כשאנחנו בונים אתר, ניוזלטר, מייל שיווקי או כל דרך אחרת ברשת, אנו צריכים לבדוק את התוצאה, כיצד נראה האתר בגלישה עם נתיב או אתרוג, וכיצד המייל מתקבל אצל הלקוח הן בהאוטלוק, והן בג'ימייל מסונן.

לכן, כל בעל עסק חרדי שמעוניין לבנות אתר צריך לוודא כי האתר בנוי בצורה המותאמת לסוג התקשורת של הלקוחות.

ולענייננו, אני מקבל הודעות מיילים רבים מבעלי עסקים חרדים (שמשתמשים בג'מייל ולא בהאוטלוק), וברובם אני רואה ריבוע לבן במקום הלוגו של העסק.

בואו ננסה יחד להגיע לפתרון המושלם, בו הלוגו יוצג לכל אחד גם כאשר הוא חסום ע"י נתיב או אתרוג.
אני מסכים איתך שהאתר צריך להיראות טוב גם לאינטרנט מסונן, ולדעתי רוב הבעיות קורות משימוש בכמה דומיינים שונים בשביל תמונות\סרטונים וכדו' באתר.
בנוגע לחתימה בגימייל אני משתמש ברימון ואני לא יודע עד כמה זה חשוב שאני יראה את החתימה, אני לוקח בחשבון שאני לא רואה חתימות מעוצבות של אנשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1508737:
אתה יכול לקודד את התמונה בbase64 ולהטמיע אותה בעזרת Data URI ב html של המייל.

מי יכול לעזור לי/להדריך אותי לעשות זאת ?

• הוסף לסימניות
שואלת מהצד השני:
מה החכמה שאני חסומה בנתיב ויבוא מישהו ויצליח להחדיר לי תמונה לא ראויה בצורה מתוחכמת.
אמנם אני מבינה שפה הכוונה סתמית, אבל לא לחינם הסינון של החברות קיים.

מאחלת לכם הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1509202:
שואלת מהצד השני:
מה החכמה שאני חסומה בנתיב ויבוא מישהו ויצליח להחדיר לי תמונה לא ראויה בצורה מתוחכמת.
אמנם אני מבינה שפה הכוונה סתמית, אבל לא לחינם הסינון של החברות קיים.

מאחלת לכם הצלחה!

ממה את מפחדת שמשהו שיגלוש בפרוג ויראה את העצה ישתמש בזה כדי להכשיל אותי?:cool:

• הוסף לסימניות
אפשר לפרט יותר ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאסטרפיס;1509835:
אפשר לפרט יותר ?

אני לא כל כך מבין מה צריך לפרט יותר מידי.

יש שם כפתור העלאה, ואחר כך כפתור המרה.

את הקוד שאתה מקבל, אתה יכול להכניס לתוך הניוז או לקוד של דף האתר.

הדפדפן יציג את התמונה.

לגבי החתימה בגוגל, אני מסופק אם זה יעזור...

• הוסף לסימניות
בגלל שאני מתעסק בנטפרי אני יכול לומר שבגימייל למשל. יש הבדל בין קישור של תמונה. לבין תמונה מוטמעת.

קישור של תמונה לאתר אחר מתורגם ע"י גימל לurl כזה.

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/4zwBtB_K_5e9V6gsliC6H ....

הID של הפרוקסי ממשך הלאה. יכול להיות שזה קידוד של איזה נוסחה עדיין לא מצאתי. אם תמצאו תודיעו לי.

בכל מקרה. קשה לדעת מאיפה זה מגיע רק אפשר לדעת שזה מגיע מבחוץ.

ולכן הכי פשוט לחסום את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1510230:
בגלל שאני מתעסק בנטפרי אני יכול לומר שבגימייל למשל. יש הבדל בין קישור של תמונה. לבין תמונה מוטמעת.

קישור של תמונה לאתר אחר מתורגם ע"י גימל לurl כזה.

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/4zwBtB_K_5e9V6gsliC6H ....

הID של הפרוקסי ממשך הלאה. יכול להיות שזה קידוד של איזה נוסחה עדיין לא מצאתי. אם תמצאו תודיעו לי.

בכל מקרה. קשה לדעת מאיפה זה מגיע רק אפשר לדעת שזה מגיע מבחוץ.

ולכן הכי פשוט לחסום את זה.
ג'ימייל משנה את כל הקישורים שמתקבלים לקישורים אחרים ששולחים לקישור המקורי של ההודעה. זה נראה לי למטרות מעקב אחרי קליקים.

דרך אגב עכשיו ראיתי שבתוסף acymailing אפשר להטמיע את ההתמונות לתוך ההודעה ללא שום עבודה של קידוד.

• הוסף לסימניות
מה הקשר לacymailing? הוא רוצה לחתימה בג'ימייל .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה