כללי תמונה ביתית

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 52971חוו דעתכם,
התמונה אמנם עמוסה מדי לטעמי בהמון פרטים, אבל זה לפי דרישת הלקוח (שהוא בעלי...)
תודה רבה לגליון ולורד הנדיבות על התמונות היפהפיות!!

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    1.7 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הצבעים נראים פה מזעזע איך משנים את זה?:(

• הוסף לסימניות
תשני לrgb

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד!!

• הוסף לסימניות
נראה לי אם תוסיפי עוד קצת רוויה או תשחקי קצת עם תמונות הפוטו, הן יהיו צבעוניות יותר ויתאימו יותר לרקע. כרגע יש להן נטיה לאפור יחסית לרקע (ראי למשל את הילדה עם הצמות - ממש אפורה לגמרי! וגם לאחרים יש נטייה).
הרקע ממש ממש חמוד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;350138:
נראה לי אם תוסיפי עוד קצת רוויה או תשחקי קצת עם תמונות הפוטו, הן יהיו צבעוניות יותר ויתאימו יותר לרקע. כרגע יש להן נטיה לאפור יחסית לרקע (ראי למשל את הילדה עם הצמות - ממש אפורה לגמרי! וגם לאחרים יש נטייה).
הרקע ממש ממש חמוד!!!

גם לדעתי.

• הוסף לסימניות
איזה בונבונבונים!!!!!! רקע מהמם.
2 התמונות השמאליות למטה ממש מתאימות לצבעים. כל השאר אכן אפרוריות למדי ליד הצבעים החיים של האיורים..
מותק מותק מותק.
(הערת טעם אישי: אם אני הייתי עושה כזה דבר, הייתי עושה קולאז' של תמונות - במקום אחת גדולה. בריבוע אחד הקטן באניה, בריבוע אחר שניהם על דשא... סתם רעיון.)

• הוסף לסימניות
חמוד ונחמד מאוד.
למטה באזור של הדשא מימין נראה לי שצריך לתקן את החיבור בין חלקי הירוק, זה נראה חתוך.
לגבי השוני בגווני התמונות אולי שוה לנסות לעשות אותם על אותו גוון עד כמה שניתן.

• הוסף לסימניות
חביב וילדותי.
הילדה בפינה הימנית נראית חסרת גוף ח"ו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה