כללי תמונה בלוגו לישיבה

• הוסף לסימניות
אני אמורה לעצב לוגו לדינר / הילולה של ישיבה.
הלקוח מעוניין לשים כחלק מהלוגו תמונה של ראש הישיבה.

א. מומלץ? אם לא איך לשכנע אותו.....
ב. באיזו איכות צריכה להיות התמונה ע"מ שיוכלו להגדיל את הלוגו לגדול ממש, הם רוצים שמשונית, רול אפ וכד', עם הלוגו.....

תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
1. אפשר לשים תמונה שלו בלוגו
כמובן שתהיה תמונה מכובדת

בערך 6 מגה 5000 על 3500 פיקסל

מספיק גם ל 2*2 מטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;539331:
1. אפשר לשים תמונה שלו בלוגו
כמובן שתהיה תמונה מכובדת

בערך 6 מגה 5000 על 3500 פיקסל

מספיק גם ל 2*2 מטר

הלוגו עצמו הוא וקטורי לגמרי. יש צורך לעבוד על הגודל הכי גדול שירצו להדפיס את הלוגו איי פעם???
מה היחס של העבודה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;539497:
הלוגו עצמו הוא וקטורי לגמרי. יש צורך לעבוד על הגודל הכי גדול שירצו להדפיס את הלוגו איי פעם???
מה היחס של העבודה?

היתרון העיקרי של אובייקט וקטורי הוא היכולת לשנות את הממדים ללא שום פגיעה באיכות התמונה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוס;539505:
היתרון העיקרי של אובייקט וקטורי הוא היכולת לשנות את הממדים ללא שום פגיעה באיכות התמונה.

בהצלחה.

כן, את זה אני יודעת......
אבל במרכזו יש תמונה |(מה ששאלתי בראש האשכול) ולכן באה שאלתי.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי להפוך את התמונה לויקטורית כך תשתלב לך יותר יפה עם כל הסגנון
או איזה פילטר בסגנון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;539549:
אולי תנסי להפוך את התמונה לויקטורית כך תשתלב לך יותר יפה עם כל הסגנון
או איזה פילטר בסגנון

תודה, בהחלט רעיון!

• הוסף לסימניות
תמונה בגודל של 1516 * 2082 פיקסלים. (ואני לוקחת רק חלק ממנה לשים בלוגו הוקטורי) היא מספיק איכותית??? אני יוכל להגדיל את הלוגו הזה גם לגדול ממש???

• הוסף לסימניות
תמונה באיכות מירבית ששתולה כלינק בלוגו וקטורי תתנהג יפה בגודל קטן וגדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;540234:
תמונה באיכות מירבית ששתולה כלינק בלוגו וקטורי תתנהג יפה בגודל קטן וגדול.

תודה
ושאלותיי:
מהי איכות מירבית?
מה זאת אומרת שתולה כלינק?גזור הדבק מפוטושופ זה לא לינק, נכון?

• הוסף לסימניות
באילוס ובאינזיין, כשאת עושה פלייס אם את את לא מטמיעה את התמונה היא מופיעה כלינק.
איכות מירבית זה אומר קובץ בגודל המתאים להדפסות הענק אותם את מתכננת .
(בד"כ עשירית הגודל באיכות של 590 DPI תהיה מספיקה, ויש אומרים שאף 300 DPI יספיק במיוחד בשלטים הנתלים במרחק מן העין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;540246:
באילוס ובאינזיין, כשאת עושה פלייס אם את את לא מטמיעה את התמונה היא מופיעה כלינק.
איכות מירבית זה אומר קובץ בגודל המתאים להדפסות הענק אותם את מתכננת .
(בד"כ עשירית הגודל באיכות של 590 DPI תהיה מספיקה, ויש אומרים שאף 300 DPI יספיק במיוחד בשלטים הנתלים במרחק מן העין)

ואם אני עושה גזור הדבק מפוטושופ??? (אני פשוט לוקחת רק חלק מהתמונה)
אז 400 פיקסל לאינץ זה בסדר? לגודל תמונה: 10 * 13 לא נראה לי שהלוגו יודפס ביותר מפי 10......

• הוסף לסימניות
אם את צריכה חלק מהתמונה תבני (בהתאם לרוח הימים) מסכה,
תמיד יותר בטוח לייבא בדרך קונבנציונלית מאשר קופי פייסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה