כללי תמונה וקטורית של פילים

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה וקטורית מעניינת של פילים
לא פילים ישרים! אלא מתעגלים וכו'
תודה רבה ...

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד....

• הוסף לסימניות
פילים מאויירים. הורדתי מפרוג ;)
לא זוכרת מקור (מי הביא)

קבצים מצורפים

• פילים - וקטורי.ai
    1.1 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על המאמץ
אבל אני צריכה פילים של תמונות (דבר ישן שכיום לא קיים)
ולא פּילים בעלי חיים...:)

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותך משהו אעלה בל"נ

קבצים מצורפים

• פילים.PNG
    KB 209.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על כל העזרה..
אם אפשר את jpxp2 אשמח אם תעלה
ושוב תודה.

• הוסף לסימניות
פילם

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להעלות לכאן

• הוסף לסימניות
אהה, לא הבנתי נכון. (כתבת בלי ניקוד וכמו שציינו פילם - יחיד פילמים - רבים)
ודווקא גם מזה יש לי לתת לך.
אני לא מצליחה להעלות בוקטורי - מצרפת JPG אם זה מעניין אותך, תכתבי לי באישי מייל ואשלח לך בעזרת ד'.

קבצים מצורפים

• Filmstrip4.jpg
    KB 116.7 · צפיות: 24
  • Filmstrip3.jpg
    KB 75.5 · צפיות: 27
  • Filmstrip2.jpg
    KB 96 · צפיות: 43
  • Filmstrip1.jpg
    KB 84.4 · צפיות: 29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה