כללי תמונה חינמית מגדל דוד

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני זקוקה לתמונה חינמית של מגדל דוד וקצת מסביב

• הוסף לסימניות
איזה צחוק!
כבר שנה שיש לי במצלמה תמונה מדהימה של מגדל דוד שצילמתי ובדיוק לפני יומים לא נשאר לי מקום במצלמה ומחקתי את התמונה - משמים!

• הוסף לסימניות
ממתי מוחקים תמונות בלי להעביר למחשב?

• הוסף לסימניות
ממתי שיש לך פוזה שחבל הרגע לפספס והמחשב רחוק..............

• הוסף לסימניות
חברה!!! בבקשה תמונה אם אפשר זה מאוד דחוף לי
תודה

• הוסף לסימניות
לא במיוחד איכותי

תמחקי את הבחור שעומד שם.
ויש אלך אולי תמונה של ציצית דחוף?

קבצים מצורפים

• מגדל דוד.JPG
    KB 259 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מצאתי עוד אחד

גם לא איכותי אבל אולי זה יעזור לך...

קבצים מצורפים

• ירושלים 5.JPG
    KB 517.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תמונות חינמיות

העליתי פעם לגלריה החינמית של פרוג...
איך מוסיפים תגיות כך שאפשר יהיה למצוא את התמונה בקלות בחיפושים??

קבצים מצורפים

• מגדל דוד.jpg
    1.9 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
עוד...

..

קבצים מצורפים

• 1מגדל דוד.jpg
    KB 347.5 · צפיות: 18
  • מגדל דוד והחומה.jpg
    2 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ואחרון... חומת ירושלים ומגדל דוד.

קבצים מצורפים

• החומה.jpg
    3.9 MB · צפיות: 38

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה