כללי תמונה חינמית של כוס קפה/ עם מקור ברור

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח אם יש למשהו תמונה של כוס קפה עם מקור ברור,
עדיף חינמית...;)
תודה​

• הוסף לסימניות
כוס קפה

בבקשה

קבצים מצורפים

• 213304-5.jpg
    KB 14 · צפיות: 0
  • _1_~2.JPG
    KB 60.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיריs;516999:
מקור ברור???
סליחה על הבורות

היא צריכה לדעת מי הכין את הקפה.

היא רוצה להיות בטוחה שאין כאן בעיה של זכויות יוצרים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיריs;516999:
מקור ברור???
סליחה על הבורות
הכוונה היא לתמונה שיודעים מאיזה אתר זה,
אם היא בתשלום- שאני אדע למי לשלם,
ולא תמונה ש"היתה לי במאגר במחשב ואין לי מושג מאיפה":rolleyes:

הקדימו אותי...

• הוסף לסימניות
תודה, המון תודות.
ומה המקור???

יש עוד למישהו?
תודה.

• הוסף לסימניות
יש בויקיפדיה תמונה חופשית.
תכף אחפש, ואוסיף לכאן.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• A_small_cup_of_coffee.JPG
    KB 392.2 · צפיות: 15
  • Brown_cup_of_coffee.jpg
    KB 551.3 · צפיות: 16
  • Fallen_coffee_cup_with_beans.jpg
    KB 870.7 · צפיות: 14
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • Tasse_Kaffee.jpg
    3.7 MB · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה