נכתב ע"י רבקה.;968463:מתוק. תאורה יפה.
מאחר והשתמשת בעדשה בעלת אופטיקה ירודה ופתחת את הצמצם שלה עד למקסימום (נתותנים ששלפתי מהאקסיף) - התמונה מאוד לא חדה. ההמלצה שלי, כל עוד זו העדשה שלך, היא להעלות קצת את הרגישות (עד ל-400 בכיף, ואפשר גם קצת יותר) ולסגור את הצמצם ל-6.3 או 7.1 לפחות. כל עדשה חדה יותר בערך סטופ (יעני שלושה גלגולי גלגלת) יותר מאשר הצמצם הכי פתוח שלה. בעדשות זולות זה חשוב במיוחד.
בהצלחה!
נכתב ע"י 1020;968634:זה הכל ממש לא התלהבתם?
נכתב ע"י 1020;968647:אני רוצה להבין.את מציעה לי להעלות את הISO?
איכות התמונה לא תרד?(גרעינית)
דבר אחר.אם אני יעלה צמצם איך אוכל לקבל עומק שדה רדוד(מטושטש) שזה רציתי לאות בתמונה?
נכתב ע"י רבקה.;968665:1. המצלמה שלך מסוגלת להתמודד גם עם רגישות 800 בלי רעש נוראי. ברגישות 400 היא תהיה בסדר גמור. (ובכל מקרה לעניות דעתי עדיף רעש בינוני, נניח כמו הרעש שתקבלי בISO 800-1000, על פני חוסר חדות כללי כמו פה.)
2. אם תצלמי באורך מוקד הרבה יותר ארוך (יש לך עד 200 וצילמת על 50) תרוויחי עומק שדה רדוד יותר. אבל תצטרכי לסגור צמצם ל-8 כדי לא לאבד חדות, כי ב-200 מ"מ הצמצם המקסימלי של העדשה הוא 5.6, ואת רוצה לסגור בסטופ שלם כדי שהיא תהיה בחדות יחסית טובה.
בכל מקרה על תבני על עומק שדה רדוד מהעדשה הזו. אם זה מה שאת רוצה - תקני עדשות פריים (יעני עדשה בלי זום) עם צמצם פתוח.
בהצלחה!
נכתב ע"י 1020;968672:דבר ראשון תודה על בקןרת הבונה כאן ותמיד!
אם את מציעה לי לצלם באורך מוקד 200 אני לא אמורה להתרחק המון?זה מה שאין לי בריוח(מ"ר)
נכתב ע"י טוליפ;968730:תמונה מדהימה! תינוקת מתוקה, אבל משהו בעין הימנית (שמאלית שלה) לא מפוקס, נותן הרגשה של פזילה. (אני לא צלמת)
זאת חמודה וקצת יותר חדה. בכל זאת נראה לי שאני מעדיפה את הראשונה.נכתב ע"י 1020;969150:מענין אחרי שהעליתי שמתי לב ל"פזילה"בתמונות האחרות לא ראיתי.הנה עוד מהסט.
איךזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים