כללי תמונה טובה של פרחי מיאמי

• הוסף לסימניות
לא מצאתי (אני באתרוג, אפשרויות מוגבלות...)
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
אנסה לחפש לך את יכולה להסביר על הפרח מעולם לא שמעתי עליו
וחשוב האם את כותבת אותו נכון ?

• הוסף לסימניות
הכוונה לילדים ששרים בקלטת "פרחי מיאמי"?

• הוסף לסימניות
פרחי מיאמי- מקהלת ילדים

פרחי מיאמי - מקהלת ילדים, כבר כמה פעמים השבוע שאני לא מצליחה להסביר את עצמי טוב.. (ובערך מוסף קיבלתי גיבוי ממנלה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;424765:
לא מצאתי (אני באתרוג, אפשרויות מוגבלות...)
תזכו למצוות!

נכתב ע"י צמרת;424788:
פרחי מיאמי - מקהלת ילדים, כבר כמה פעמים השבוע שאני לא מצליחה להסביר את עצמי טוב.. (ובערך מוסף קיבלתי גיבוי ממנלה...)

ואכן זה מה שמצאתי , מקבלת ילדים , אם הייתץ כותבת להקת פרחי מיאמי הייתי מבינה
נכנסתי לגוגל ,תמונות ויש שם המון
ואת יכולה גם להקליד את זה באנגלית אולי תקבלי תמונות מוצלחות יותר
אל תשקחי לבדוק אם לתמונה שאת מורידה יש זכויות יוצרים שלא תהייה לך בעיה עם זה

אם לא תצליחי תגידי לי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ועכשיו אני תפסתי התקפת צחוק על עצמי
זה היה ממש בתמימות , צריך לפרט כשמבקשים משהו

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות חיפוש בגוגל, ומצאתי קצת תמונות מפוקסלות מאוד באתרי המוזיקה החרדיים שאני יכולה להכנס, לכן אשמח מאוד לקבל תמונה טובה של כל המקהלה
משהו בסגנון הזה:

קבצים מצורפים

• miamiyavooo.jpg
    KB 42.8 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
טוב , אוצי לך איך את רוצה שאשלח לך יש לך מייל ?

• הוסף לסימניות
200731_1933722307_111.jpg

• הוסף לסימניות
נאוה, תודה רבה על המייל והתמונות!
תזכי למצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה