כללי תמונה יפה של שולחן ליל הסדר מפואר- מנין?

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה לקנות תמונה יפה של שולחן ליל הסדר ערוך, סוג מלכותי עד מפואר?

• הוסף לסימניות
יש רעיון?
משהו?
מישהו?

• הוסף לסימניות
51 צפיות
0 רעיונות
מה, באמת אין דבר כזה להשיג?

• הוסף לסימניות
יש לי את התמונה מכאן
סדר נאכט.jpg

שילבתי לרקע אחר עם כלי המעבר
11111111.PNG

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על תגובתך, כמעט התייאשתי...
מה פרוש שיש לך את התמונה מכאן?
מה זה כאן?
למי זה שייך?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על תגובתך, כמעט התייאשתי...
מה פרוש שיש לך את התמונה מכאן?
מה זה כאן?
למי זה שייך?
כאן = פרוג
הורדתי לפני שנתיים, לא מוצאת את האשכול

• הוסף לסימניות
זה בטח האשכול הזה שראיתי כמה הפניות אליו והוא לא קיים...
תודה בכ"א, והאם מותר להשתמש בתמונה שהעלית? וא"כ האם זו האיכות המקסימלית שהועלתה לכאן?

• הוסף לסימניות
זה בטח האשכול הזה שראיתי כמה הפניות אליו והוא לא קיים...
תודה בכ"א, והאם מותר להשתמש בתמונה שהעלית? וא"כ האם זו האיכות המקסימלית שהועלתה לכאן?
מצידי כן...
האורגינלית - העליתי מה שיש לי
הצבעונית - צילום מסך של פוטושופ

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש לחסידיש פלוס ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה