תמונה כיתתית

• הוסף לסימניות
אולי יש לכם השראות לעיצוב תמונה כיתתית-של גן ילדים????????????????????
תודה לכל הרוצים לעזור והמסייעים!!

• הוסף לסימניות
תמונה כיתתית בדר"כ לא צריכה להיות מעוצבת,צריך פשוט לראות את הילד ממוקם טוב ומסתכל למצלמה,
לכן עדיף להעמיד בשורות ישרות וסימטריות,ולא צריך בזה עיצוב כלל...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavig;2296923:
תמונה כיתתית בדר"כ לא צריכה להיות מעוצבת,צריך פשוט לראות את הילד ממוקם טוב ומסתכל למצלמה,
לכן עדיף להעמיד בשורות ישרות וסימטריות,ולא צריך בזה עיצוב כלל...
בהצלחה.

התכוונתי שיש תמונות פרוטרט של כל ילד ואני צריכה לעצב את זה ביחד-עם השמות ומספרי הטלפון שלהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גן חסידי;2297035:
התכוונתי שיש תמונות פרוטרט של כל ילד ואני צריכה לעצב את זה ביחד-עם השמות ומספרי הטלפון שלהם

כל אחד בתמונה נפרדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבי1000;2297049:
כל אחד בתמונה נפרדת?

יש לי תמונה של כל ילד בנפרד ואני צריכה לשים את כל התמנות יחד על דף אחד!

• הוסף לסימניות
אני לא מגיע מתחום העיצוב.
אבל את יכולה לשים את התמונה של הילד בקטן. ומתחת/מעל. לכתוב מה שאת רוצה ככה בצורת שתי וערב כל הילדים בהתאמה לגודל הדף.

• הוסף לסימניות
זאת שאלה שמתאימה לפורום עיצוב גרפי.

תלוי במספר הילדים.
אני עשיתי פעם לכיתה אחת של כ-25 ילדים, רקע עם טקסטורה עץ ותמונות הילדים כאילו תמונות מפוזרות (מסגרת לבנה, צל שנמשך רק בקצה אחד של התמונה, והטיה קלה של כל תמונה לכוון אחר), זה לא שמור לי כך שאין לי איך להראות איך זה נראה, אבל זה יצא מאד חד, זה מתאים רק לכמות קטנה של ילדים.
בכמות גדולה צריך להעמיד באיזשהוא סדר סימטרי מאורגן ויפה, מתחת או מעל את הפרטים ורקע חלק בצבע שמשתלב.

• הוסף לסימניות
הכי חשוב שיראו את הילדים טוב.
תעצבי כמו תמונת מחזור:
פיזור שווה על הדף.
כל תמונה תחומה עם מסגרת עדינה.

• הוסף לסימניות
הנה יופי.
החברה מעיצוב יעצו לך רעיונות מעולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה