כללי תמונה | למי יש תמונה של חרדים?

• הוסף לסימניות
תמונה באיכות טובה, שקשור לחרדים.
לא משנה לי אם זה כמה אנשים ביחד, או ספרי קודש באיכות טובה וכו'.
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה של יהודי בכותל מתפלל, יהודי עושה ברכת כהנים,
תמונה של ספר תהילים פתח, איש כותב ספר תורה ועוד...
תמונה של קהל שלם אין לי, השאלה אם אחד מאלה יעזרו? הכל באיכות מעולה

• הוסף לסימניות
בבקשה

משהו שמצאתי פה בפורום

קבצים מצורפים

• DSC_8934.jpg
    KB 84.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
זה מה יש לי במחשב....

ללא אחריות על זכויות יוצרים.
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif
(והמבין יבין)

קבצים מצורפים

• 74016517.trXTNq9K.funeraille.jpg
    KB 246.2 · צפיות: 20
  • 72959744.mXKie2aT.atmada.jpg
    KB 218.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עדיין אקטואלי?
יש לי תמונות מחבר, בתשלום, מתאים לך?

כל הזכויות שמורות.

יש לו עוד בסגנון השאלה עם הכיוון בכלל שייך?

קבצים מצורפים

• IMGP1545.JPG
    KB 48.1 · צפיות: 16
  • 83769.jpg
    KB 52.9 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה