תמונה לסלון שלנו

• הוסף לסימניות
אקריליק על בד.

נחמד מידי פעם לחזור לצייר בצבע אמיתי:)

קבצים מצורפים

• pic-01.jpg
    1.2 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דניאלה- מוכנה לפרט קצת? מה בעצם ציירת כאן, אם מותר לשאול קושיות אחרי פסח?

• הוסף לסימניות
וואו!!!
איזה יופי!!!

עושה חשק להוציא את הצבעים מהבוידעם :)

• הוסף לסימניות
מדהים! נשמח לשמוע פרטים וקיצורי דרך...

• הוסף לסימניות
אחלה סלון ;)
ישר מהמגזין של איקאה..

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
התחלתי בהליכה לחנות לקנות צבעים בגוונים המתאימים לסלון, חיפוש באינטרנט אחרי תמונות שאני אוהבת כדי לקבל כיוון ורעיון להתחיל ממנו, צביעה של כל הקנבסים בצבע בסיס צהוב-בז' בהיר ואז לשפוך צבע על האצבעות והיד ולמרוח מעל את כל הצבעים האחרים. במקור הכיוון הכללי היה הרים ושמים, אבל בסוף זה היה משחק של צבע וזרימה.

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים מקסים!!!!!!!!
נותן לדמיון מרחב וממש מרגיע.
מקפיץ לך את הסלון לרמות גבוהות
אהבתי מאוד מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
אני טועה אם אומר שהיצירה החלה ונסתיימה באותו היום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;982216:
אני טועה אם אומר שהיצירה החלה ונסתיימה באותו היום?

אינך טועה:) (רק תיקון קל- "אני טועה אם אומר שהיצירה החלה ונסתיימה באותו הלילה?")

• הוסף לסימניות
מדהים!
גם אני הייתי רוצה אחד לסלון שלי:(

• הוסף לסימניות
מה שנקרא: ציורי אווירה.

יפה מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה