נכתב ע"י חמדה;n5048544:תמונה לא מייצגת, בעיני.
הרבה פעמים המצולם לא פוטגני/ לא בסיבה טבעית/ לא מעביר את האנושיות האמיתית שלו.
מצד שני, יש כאלו שמתעקשים. אם שווה להוריד על ההתעקשות הזו? לא בטוח...
נכתב ע"י צפורן;n5048549:לענ"ד בדור שבו תמונות מסתובבות חופשי ברשת, ובתור אמא של בחור היו המון חברות שביררתי אצלן ושלחו לי תמונות מטיולים או פעילות חברתית, עדיף למשודכים לבחור תמונה אחת של פנים, ועוד אחת של כל הגוף, (בד"כ לכל אחד יש תמונות יפות משמחות במשפחה) ואותן לשלוח. כך אתם יכולים להיות בטוחים שהתמונה שיראו המבררים היא תמונה שמכבדת אתכם.
נכתב ע"י תודה על הכל;n5048669:וזה שתמונות מחזור מסתובבות בישיבות זה נראה לכם בסדר?
בעיני זה קצת מסריח..
נכתב ע"י צפורן;n5048716:כשהייתי, נניח, בחתונה בארמונות חן, לא היה אכפת לי לצאת לאחד האולמות בסביבה, ולראות בחורה שנמצאת בחתונה אחרת.
אבל מה חושבת לעצמה שדכנית, שמציעה לי "יש היום חתונה בגוטניק/נאות ירושלים. הבחורה תהיה שם. את חייבת לראות אותה."?
יש מישהו שחושב, שאני צריכה לעזוב בית עמוס, ולבזבז לפחות שעתים בערב, כשאפשר לחסוך לי את זה ע"י שליחת תמונה במייל?
נכתב ע"י צפורן;n5048716:כשהייתי, נניח, בחתונה בארמונות חן, לא היה אכפת לי לצאת לאחד האולמות בסביבה, ולראות בחורה שנמצאת בחתונה אחרת. לפעמים אפילו התלבשתי במיוחד, והלכתי לחתונה שנערכה באחד באולמות במודיעין עילית.
אבל מה חושבת לעצמה שדכנית, שמציעה לי "יש היום חתונה בגוטניק/נאות ירושלים. הבחורה תהיה שם. את חייבת לראות אותה."?
יש מישהו שחושב, שאני צריכה לעזוב בית עמוס, ולבזבז לפחות שעתים בערב, כשאפשר לחסוך לי את זה ע"י שליחת תמונה במייל?
נכתב ע"י בינה;n5048775:ומה עושים כשמבקשים הסרטה של הבחורה?
אמיתי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: נחמת שוטים, כובע הנזיר, Chaya Lea ועוד 63 משתמשים66 //