תמונה לשבת - עם ריח של ים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1303429:
רגע, השמלה והבובה.
קנית במיוחד לתמונות?
אני מדמיינת שראית את הבגד או קודם א הבובה וכבר רצו לך בראש התכנונים..
מגניב לגמרי!!!! (זה הצבע המקורי של השמים בצילום?)

הבובה הגיעה אחרי הבגד... :)

הצבעים מקוריים,אבל התמונה עברה עוד עריכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1303428:
:p
עמוס חלומות בשעה הזו...הבאת לי משו מסין לפחות?
;)

חחח
אשלח לך תמונות של איזה פשוש בן 4 חודשים מחכה לאוטובוס...
סין יחכה לפעם הבאה

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!!

• הוסף לסימניות
הבגד הזה זכור לי מאיזה תמונה שלך של תינוק על שפת הים..... רגליים שמנות, חול חול.......

• הוסף לסימניות
מדהים, כבר אמרנו:)

• הוסף לסימניות
באיזה שעה זה ומה הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;1304123:
באיזה שעה זה ומה הכי מומלץ?

זה בזריחה. 5 וחצי בבוקר.
מומלץ למי שגר קרוב לים... ;)
נכתב ע"י NBR;1303957:
הבגד הזה זכור לי מאיזה תמונה שלך של תינוק על שפת הים..... רגליים שמנות, חול חול.......

יפההה...:eek:
זכרון טוב יש לך...
היא ירשה את הבגד מאחיה הגדול,יש לו תמונה דומה בשעת השקיעה...

• הוסף לסימניות
רחלי היקרה,
התמונות מדהימות, הכישרון שלך גדול, והבובה יפיפיה.
הבת שלי רוצה שאני אדפיס לה את זה לאלבום של המכתביות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1305940:
רחלי היקרה,
התמונות מדהימות, הכישרון שלך גדול, והבובה יפיפיה.
הבת שלי רוצה שאני אדפיס לה את זה לאלבום של המכתביות :)

הסמקתי.
תודה :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה