- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;944635:אגב, אחרי שאני רואה את זה, ותוך זיכרון מעומעם של המחירים שציינת שאת גובה - תעלי מחירים!
נכתב ע"י שושיה;944643:רבקה, תודה לך, באמת שאין לי בטחון...
רק היום התקשרה אלי לקוחה (ההיא שלא יוצאת מהוורידים...) שלא מפסיקה לשגע שלה עוד נתתי חבילה במחיר מבצע של 100 ש"ח ל-10. היא דרשה עריכת תמונות בצורה זוועתית לטעמי, אבל היא מאוד עומדת על שלה (הכסף הוא שלי ואני משלמת, ולכן אני צריכה לאהוב אותן,לא?) שביקשה שאוסיף בפ"ש דשא לתמונה שלא מתאים ועוד כל מיני רעיונות כאלו וזה אחרי שאמרתי לה שהעריכה שאני עושה היא לא עבודת גרפיקה...
נתתי לה כבר את התמונות על און-קי (כמובן בתשלום מראש) ואחרי שהתייעצה עם כל המשפוחה היא התקשרה להגיד לי ששלוש תמונות לא מצאו חן בעיני כל המי ומי... בפרט "התמונה הנוראית של הדשא" כהגדרתה. ועוד כמה תמונות "גרועות" (כנ"ל)
כמעט בלעתי את הלשון... קודם שיגעת, אח"כ התעקשת למרות נסיוני בנושא, עבדתי קשה מאוד על התמונות כדי שימלאו את רצונך, ואח"כ את מגדירה ככה???
הרגשתי שזרקו לי אבן בפנים וממש אבדתי את הביטחון.
כנראה שעוד לא למדתי לענות מספיק חזק לאנשים...
כנראה שבתור לקוחה לא היית משלמת 100 ש"ח ל-10 תמונות, אלא משקיעה קצת יותר ומקבלת עריכה ברמה גבוהה יותר... לא הגיוני לצפות ליותר מזה במחיר נמוך כזה.נכתב ע"י דני;944696:לא מבינה מקצועית בצילום, אך מאד הפריע לי הצריבה בצד ימין ובדובי.
בתור לקוחה לא הייתי אוהבת לקבל כזו תמונה, היא נקראת ערוכה??!!
נכתב ע"י חיוך;944755:איזה מותק!
לטעמי יש להקטין את החתימה.
זה לא סימן מים. סימן מים זה כיתוב כמעט שקוף על פני התמונה, שנועד להגן מפני גניבתה. שמים אותו על קובץ שאסור לו לעבור הלאה, לא על קובץ שמציגים בצורה פומבית.נכתב ע"י שושיה;944762:חמדתי...
זה בשביל הסימן מים... אני לא נותנת תמונה עם חתימה...
נכתב ע"י מיכאל דב;944718:שושיה...
"אל תצדק הרבה". הכוונה היא : לפעמים הצדיקות של האנשים הטובים כמוך פוגעים בענף גדול שאת ועוד המון אנשי מקצוע יושבים עליו! הורדת מחירים כזאת היא ממש "חב לאחרינא" ( עשיית מצוות בממונו של חברו...)
נ.ב. העלאה של המחירים במדה והתמונות שלך טובות ברמה נאותה כמו שאת מעלה לכאן, תגרום לזרם של לקוחות שונה ממה שאת רגילה. הרבה יותר מעריך ופחות טורדני!!
בהצלוחה..
נכתב ע"י שושיה;944773:תנו לי עוד עידוד...
אני צריכה גב, התחלתי קצת יותר לדרוש ומיד קיבלתי ככה על הראש.
(וואו חרוזים...)
ובאמת מה אומרים לה ללקוחה עכשיו, שזהו, אני לא מסכימה יותר לערוך לה? שאני לא עובדת בגרפיקה? שמה???
היא אישה עם פה לא קטן והיא כבר אמרה לי כשנתתי לה את התמונות על האון-קי שהיא הולכת לספר עלי (לטוב כמובן) לכולם. ועכשיו?
רק שתבינו, אני מעלה פה תמונה מול תמונה, הראשונה, הבחירה העקשנית שלה, השניה העדפה שלי, הסברתי לה שיש הבדל בין מה שאוהבת למה שמקצועי, היא אמרה לי שלהם לא משנה מקצועי...
אמ..איזה דמיון רדוד.נכתב ע"י שושיה;944773:רק שתבינו, אני מעלה פה תמונה מול תמונה, הראשונה, הבחירה העקשנית שלה, השניה העדפה שלי, הסברתי לה שיש הבדל בין מה שאוהבת למה שמקצועי, היא אמרה לי שלהם לא משנה מקצועי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים