תמונה מאושרת:)

• הוסף לסימניות
איך התמונה והקומפוזיציה?
(יש לי אישור להעלות...)

קבצים מצורפים

• bvjhgkfghkj.jpg
    2.3 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אוש, הילדונת הזאת משהו משהו!
הצילום של הילדה עצמה מקסים, אבל אני לא מצליחה לראות את נחיצותו של הדובי. מצד שני הוא גם לא ממש פוגע בתמנוה, אז לא נורא.
הצריבה של הילדה מהרקע לא מספיק טובה (בעיקר רואים גבול אפור מסביב לדובי, אבל יש גם קצת בתחתית השמלה של הילדונת).
התאורה עילית מדי (שקים מתחת לעיניים וכו'), אבל במקרה של משקפיים אולי זו היתה הדרך היחידה להימנע מהשתקפות ירוקה של הפלאש, אז לא נורא.

• הוסף לסימניות
האמא רצתה סט של תמונות שכל הילדים יצטלמו עם דובים וזו האופציה החמודה ביותר.

• הוסף לסימניות
אגב, אחרי שאני רואה את זה, ותוך זיכרון מעומעם של המחירים שציינת שאת גובה - תעלי מחירים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;944635:
אגב, אחרי שאני רואה את זה, ותוך זיכרון מעומעם של המחירים שציינת שאת גובה - תעלי מחירים!

רבקה, תודה לך, באמת שאין לי בטחון...
רק היום התקשרה אלי לקוחה (ההיא שלא יוצאת מהוורידים...) שלא מפסיקה לשגע שלה עוד נתתי חבילה במחיר מבצע של 100 ש"ח ל-10. היא דרשה עריכת תמונות בצורה זוועתית לטעמי, אבל היא מאוד עומדת על שלה (הכסף הוא שלי ואני משלמת, ולכן אני צריכה לאהוב אותן,לא?) שביקשה שאוסיף בפ"ש דשא לתמונה שלא מתאים ועוד כל מיני רעיונות כאלו וזה אחרי שאמרתי לה שהעריכה שאני עושה היא לא עבודת גרפיקה...:rolleyes:
נתתי לה כבר את התמונות על און-קי (כמובן בתשלום מראש) ואחרי שהתייעצה עם כל המשפוחה היא התקשרה להגיד לי ששלוש תמונות לא מצאו חן בעיני כל המי ומי... בפרט "התמונה הנוראית של הדשא" כהגדרתה. ועוד כמה תמונות "גרועות" (כנ"ל)
כמעט בלעתי את הלשון... קודם שיגעת, אח"כ התעקשת למרות נסיוני בנושא, עבדתי קשה מאוד על התמונות כדי שימלאו את רצונך, ואח"כ את מגדירה ככה???
הרגשתי שזרקו לי אבן בפנים וממש אבדתי את הביטחון.
כנראה שעוד לא למדתי לענות מספיק חזק לאנשים...

• הוסף לסימניות
אה, וזה אחרי שאמרה שהמחיר סביר, סביר, שמעתם כזה דבר???
ז'תומרת שהיא עוד מסכימה להוציא כזה סכום "ענק" (כהגדרתה) לכמה תמונות...

• הוסף לסימניות
שושיה זה מעצבן!
איזה אנשים מרגיזים ואיזה התנהגות חסרת אנושיות

התמונה עם הדשא מן הסתם שמורה אצלך גם בלעדיו כך שתוכלי לתת לה אותה בלי בעיה
(היא באמת לא יוצאת מהוורידים...)
סתם כך את כל התמונות שאני מוסיפה להם משהו כמו מסגרת/כיתוב/וכד' אני נותנת בדיסק גם בלי התוספות.
ואם המחיר לא מתאים לה שתחפש אחרות מלכתחילה! שלא תעשה לך טובה שהיא באה
(או שתיסע לב"ב/י-ם בשביל זה ;) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;944643:
רבקה, תודה לך, באמת שאין לי בטחון...
רק היום התקשרה אלי לקוחה (ההיא שלא יוצאת מהוורידים...) שלא מפסיקה לשגע שלה עוד נתתי חבילה במחיר מבצע של 100 ש"ח ל-10. היא דרשה עריכת תמונות בצורה זוועתית לטעמי, אבל היא מאוד עומדת על שלה (הכסף הוא שלי ואני משלמת, ולכן אני צריכה לאהוב אותן,לא?) שביקשה שאוסיף בפ"ש דשא לתמונה שלא מתאים ועוד כל מיני רעיונות כאלו וזה אחרי שאמרתי לה שהעריכה שאני עושה היא לא עבודת גרפיקה...:rolleyes:
נתתי לה כבר את התמונות על און-קי (כמובן בתשלום מראש) ואחרי שהתייעצה עם כל המשפוחה היא התקשרה להגיד לי ששלוש תמונות לא מצאו חן בעיני כל המי ומי... בפרט "התמונה הנוראית של הדשא" כהגדרתה. ועוד כמה תמונות "גרועות" (כנ"ל)
כמעט בלעתי את הלשון... קודם שיגעת, אח"כ התעקשת למרות נסיוני בנושא, עבדתי קשה מאוד על התמונות כדי שימלאו את רצונך, ואח"כ את מגדירה ככה???
הרגשתי שזרקו לי אבן בפנים וממש אבדתי את הביטחון.
כנראה שעוד לא למדתי לענות מספיק חזק לאנשים...

אני רק רפרפתי על השרשור ההוא, כי התפתח שם דיון שאם הייתי קוראת אותו הייתי מוכרחה להגיב בו, ואז היו מוחקים את השרשור וחבל (על הזמן שלי)...
בכל מקרה בנוגע ללקוחה ההיא: תעמדי קצת על שלך ("הכסף שאת משלמת הוא לא מה שיכתיב איך התמונות יראו, אלא הסגנון שלי כצלמת מכתיב איך אני מצלמת ועורכת. מי שלא אוהב את הסגנון שלי לא יכול לבוא ולשלם ואז להכתיב לי סגנון אחר, אלא מי שלא אוהב מוזמן לבחור לו צלמת אחרת"), ותנסי פשוט לסגור קצוות ולחתוך את הסיפור איתה, ולהבא - לא לעבוד עם לקוחות כאלה! ולעבוד מסודר (עם טופס מסודר, ועם קווים ברורים מול הלקוחות <ככה שיהיה ברור שהתמורה שאת מספקת היא זו שאת בוחרת לספק, ולא זו שהלקוח היה רוצה שתעשי לו. ואם הלקוח לא אוהב - שלא יבוא אליך, כי זה המוצר שאת מוכרת וזה הכל>) - יעזור לך להפחית את כמות הלקוחות מהסוג הזה.
ותדעי: אם את מתחילה להתקפל (לצייר דשא בתמונה?!) - "לא-תוכל לו--כי-נפול תיפול, לפניו."... :cool:

• הוסף לסימניות
וואו שושיה!
איזה תמונה יפה!
ממש התקדמות ע-נ-ק-י-ת מהתמונות הקודמות שלך....!איזה יופי...!!
תמשיכי להצליח...!יצא לך מקסים!

• הוסף לסימניות
לא מבינה מקצועית בצילום, אך מאד הפריע לי הצריבה בצד ימין ובדובי.
בתור לקוחה לא הייתי אוהבת לקבל כזו תמונה, היא נקראת ערוכה??!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;944696:
לא מבינה מקצועית בצילום, אך מאד הפריע לי הצריבה בצד ימין ובדובי.
בתור לקוחה לא הייתי אוהבת לקבל כזו תמונה, היא נקראת ערוכה??!!
כנראה שבתור לקוחה לא היית משלמת 100 ש"ח ל-10 תמונות, אלא משקיעה קצת יותר ומקבלת עריכה ברמה גבוהה יותר... לא הגיוני לצפות ליותר מזה במחיר נמוך כזה.

• הוסף לסימניות
שושיה...

"אל תצדק הרבה". הכוונה היא : לפעמים הצדיקות של האנשים הטובים כמוך פוגעים בענף גדול שאת ועוד המון אנשי מקצוע יושבים עליו! הורדת מחירים כזאת היא ממש "חב לאחרינא" ( עשיית מצוות בממונו של חברו...)

נ.ב. העלאה של המחירים במדה והתמונות שלך טובות ברמה נאותה כמו שאת מעלה לכאן, תגרום לזרם של לקוחות שונה ממה שאת רגילה. הרבה יותר מעריך ופחות טורדני!!

בהצלוחה..

• הוסף לסימניות
איזה מותק!

לטעמי יש להקטין את החתימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;944755:
איזה מותק!

לטעמי יש להקטין את החתימה.

חמדתי...
זה בשביל הסימן מים... אני לא נותנת תמונה עם חתימה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;944762:
חמדתי...
זה בשביל הסימן מים... אני לא נותנת תמונה עם חתימה...
זה לא סימן מים. סימן מים זה כיתוב כמעט שקוף על פני התמונה, שנועד להגן מפני גניבתה. שמים אותו על קובץ שאסור לו לעבור הלאה, לא על קובץ שמציגים בצורה פומבית.
למשל אני שמה סימן מים של "דוגמא דוגמא" על פני התמונות שאני מעלה ללקוחות לבחירה. אחריש הם בוחרים אני עורכת את הבחירה ושמה קרדיט סולידי, ואת זה אני מוסרת להם וגם מעלה לפורומים ולפייסבוק. אני לא מפרסמת בפומבי (הפורום פה, למשל) תמונה עם סימן מים. זה פרסום שלילי בשבילי.

לגבי החתימה שלך: היא לא נוראה כמו סימן מים, אבל בכל זאת לא מספיק סולידית לטעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;944718:
שושיה...

"אל תצדק הרבה". הכוונה היא : לפעמים הצדיקות של האנשים הטובים כמוך פוגעים בענף גדול שאת ועוד המון אנשי מקצוע יושבים עליו! הורדת מחירים כזאת היא ממש "חב לאחרינא" ( עשיית מצוות בממונו של חברו...)

נ.ב. העלאה של המחירים במדה והתמונות שלך טובות ברמה נאותה כמו שאת מעלה לכאן, תגרום לזרם של לקוחות שונה ממה שאת רגילה. הרבה יותר מעריך ופחות טורדני!!

בהצלוחה..

תנו לי עוד עידוד...
אני צריכה גב, התחלתי קצת יותר לדרוש ומיד קיבלתי ככה על הראש.
(וואו חרוזים...)
ובאמת מה אומרים לה ללקוחה עכשיו, שזהו, אני לא מסכימה יותר לערוך לה? שאני לא עובדת בגרפיקה? שמה???
היא אישה עם פה לא קטן והיא כבר אמרה לי כשנתתי לה את התמונות על האון-קי שהיא הולכת לספר עלי (לטוב כמובן:() לכולם. ועכשיו?
רק שתבינו, אני מעלה פה תמונה מול תמונה, הראשונה, הבחירה העקשנית שלה, השניה העדפה שלי, הסברתי לה שיש הבדל בין מה שאוהבת למה שמקצועי, היא אמרה לי שלהם לא משנה מקצועי...

• הוסף לסימניות
אגב, אם כבר מדברים על החתימה שלך: אני מבינה שהעסק שלך עוד בחיתולים וכרגע אולי לא אפשרי לך להשקיע במיתוג (אני גם מאמינה שיש דברים דחופים יותר מרכישת לוגו וכו'), אבל כל עוד יש לך לוגו כ"כ לא מקצועי - אני ממליצה לחתום בשמך בלבד, בפונט נקי ויפה, בלי בלאגנים. יש לך פה אוסף של פונטים בגודל מאוד גדול, וכל המקום הזה מבוזבז על חתימה שהיא אפילו לא אינפורמטיבית (אין פה פרטי יצירת קשר, וזה גם לא סלוגן שמאפשר למצוא אותך בגוגל או משהו כזה. במילים אחרות - לא משרת את המטרה של קידום העסק שלך, או של נתינת קרדיט לך על הצילום. אף אחד לא ידע מהלוגו הזה שאת היא זו שצילמת את התמונה, ולא תקבלי לקוחות עתידיים בזכותו).
ודבר אחרון: אנגלית היא לא שפת האם שלי, אבל אני די בטוחה שמה שכתבת שם שווה ערך לכתיבה בעברית של: "חיוך בתוך סגנון" (נא לקרוא במבט רוסי עמוק).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;944773:
תנו לי עוד עידוד...
אני צריכה גב, התחלתי קצת יותר לדרוש ומיד קיבלתי ככה על הראש.
(וואו חרוזים...)
ובאמת מה אומרים לה ללקוחה עכשיו, שזהו, אני לא מסכימה יותר לערוך לה? שאני לא עובדת בגרפיקה? שמה???
היא אישה עם פה לא קטן והיא כבר אמרה לי כשנתתי לה את התמונות על האון-קי שהיא הולכת לספר עלי (לטוב כמובן:() לכולם. ועכשיו?
רק שתבינו, אני מעלה פה תמונה מול תמונה, הראשונה, הבחירה העקשנית שלה, השניה העדפה שלי, הסברתי לה שיש הבדל בין מה שאוהבת למה שמקצועי, היא אמרה לי שלהם לא משנה מקצועי...

חחחח. קורע!!!
לא יכולה לנסח לך מילה במילה, אבל כבר כתבתי לך למעלה מה בערך הייתי עונה לה לו הייתי במקומך.
די, תחתכי. בלי דיונים, הסברים, תירוצים, ניסיונות שכנוע. את לא ממשיכה עם העיצוב הגרפי ההזוי שיש לה בראש, וזהו. אם היא רוצה - שתיקח את התמונות למעצבת גרפית.

• הוסף לסימניות
שושיה מאוד השתפרת!!! התמונה מאוד יפה
אני הייתי מחממת טיפה. אבל זה עניין של טעם...
ממליצה לך להשקיע בלימוד פוטושופ
אם את לוקחת כמה שיעורים בפרטי - לצרכים שאת צריכה ספציפית (צריבה וכו') - זה יקפיץ לך מאוד את העבודה.
וגם לדעתי - בהמשך למה שרבקה כתבה -
כן כדאי להשקיעה בחתימה יפה. אני שילמתי למעצבת גרפית שמאוד התאימה את עצמה לסגנון שלי ואחרי חלופת סקיצות עם המון סבלנות מצידה - יצא משהו שאני אוהבת
זה השקעה חד פעמית זה נשאר איתך וממתג אותך........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;944773:
אמ..איזה דמיון רדוד.
היא לא רצתה גם שני ספסלים ליד ארגז חול?,אגם עם שני ברבורים שטים ?מזרקה באמצע?מרחבי דשא אבל עם כמה פרחים שישברו תירוק? ובין כל הפסטורליה הזו תשימי גם את המוישל'ה שלה? אם מישהו יאמין שהלכו פה לצלמת ולא אחת שעורכת את ספרי נדמה לי.
אוי.

ליתר בטחון ; )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה