תמונה מוצלחת

• הוסף לסימניות
חיבת לדעת איך מגיעים לרמת תמונה כזו? איך מעבדים תמונה לרמת גימור כזו?
בקשה עזרה!!!!

קבצים מצורפים

• Banner-Signature-Stones-EVAII-Eva-Rose-Duo-Jean-Dousset-Diamonds-1920x430-alpha2.png
    KB 199.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מגודל התמונה שהעלית א"א לראות בבירור, אבל יכול מאוד להיות שמדובר בציור, באילוסטרייטור או בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
עם כרטיסים אפשר להגיע לרמה הזו
יש בזה המון עיבוד בפוטו שופ
וכמו שכבר אמרו קודמי השאלה מזה תמונה הדמיה וכוכוכו

• הוסף לסימניות
עבדתי פעם עם צלם תכשיטי יהלום.
עושים אחרי הצילום הרבה עיבוד, שזה כולל עיבוד של הטבעת עצמה וכמובן גם היהלום:)

• הוסף לסימניות
אבל מה זה העיבוד הזה? מה הוא כולל?

• הוסף לסימניות
לדעתי, בניה מחדש בPS לפי הצילום.
(אי שם בשנות הלימודים עשינו שפריץ חלב מתמונה... טבעת זה מסתמא מסובך יותר)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ולפני העיבוד - צריך ללמוד איך מצלמים תכשיטים ובפרט יהלומים. זה לא משהו שתוכלי ללמוד מטיפים בפורום :(
(אני ניסיתי סתם לכיף ואז ראיתי כמה שזה מורכב..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1326181:
ולפני העיבוד - צריך ללמוד איך מצלמים תכשיטים ובפרט יהלומים. זה לא משהו שתוכלי ללמוד מטיפים בפורום :(
(אני ניסיתי סתם לכיף ואז ראיתי כמה שזה מורכב..)

אני לא מצלמת רק עורכת
יש צלם שמומחה בתחום

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה הוא רוצה שתערכי ואצלי הצלם ידע בדיוק מה הוא רוצה, אני מנסה להיזכר בערך,
בטבעת למטה עושים "גראדיאנט" בהתאמה לגווני הטבעת שיראה הכי אמיתי, זה כולל שימוש בעוד כלים כדי שיראה הכי מקצועי ואמיתי, (יש כאלה שעושים את זה בצורה שרואים מייד שזה עיבוד)
משאירים כמובן את החותמת:)
את היהלומים מחדדים עוד, בשביל זה גם הצלם לימד אותי איך עובד היהלום והאור, ותאמיני לי שאני לא זוכרת (זה שיעמם אותי מאוד ועזבתי די מהר) אבל יש חידוד על כל יהלום ויהלום, מגדילים לגודל ענק כדי לעבוד על זה ..(לא זוכרת את כל הכלים ומה בדיוק)

מקווה שזה עזר לך..אני פשוט לא מצליחה להיזכר ממש במדיוק..

• הוסף לסימניות
אנסה להשתמש בגרדיאנט זה עוד לא ניסיתי
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה