תמונה מספרת ...

• הוסף לסימניות
חיוך...
יופי...
טוהר...
מתכון לתמונה יפיפיה ...
( אשמח לחוות דעת )
( עכשיו אני רואה , יש ללחוץ על התמונה לקבלת הצבעים האמיתיים )

קבצים מצורפים

• IMG_7820.jpg
    IMG_7820.jpg
    KB 1,023.5 · צפיות: 18
  • IMG_7870.jpg
    IMG_7870.jpg
    1.3 MB · צפיות: 13
  • IMG_7876.jpg
    IMG_7876.jpg
    1.3 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה,
צבעים יפים,
חסר לי מבט ישיר,
בשניה חבל על החיתוך רגל, אולי כזה קרופ היה עדיף, וגם שתסתכל יותר לצד, שנראה קצת מהפנים המתוקות שלה
בשלישית הרקע קצת מבולגן

קבצים מצורפים

• IMG_7870.jpg
    KB 973.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;2052572:
יפה,
צבעים יפים,
חסר לי מבט ישיר,
בשניה חבל על החיתוך רגל, אולי כזה קרופ היה עדיף, וגם שתסתכל יותר לצד, שנראה קצת מהפנים המתוקות שלה
בשלישית הרקע קצת מבולגן

תודה רבה!!
אעלה את פניה הבובתיות

• הוסף לסימניות
כמה יופי...
( מעניין למה בתצוגה זה נראה שונה , רק שפותחים רואים את הצבע האמיתי )

קבצים מצורפים

• IMG_7899.jpg
    1.5 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ב"ה

אני רואה אותו הדבר גם כשפותחים וגם כשלא. מקסים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;2052697:
כמה יופי...
( מעניין למה בתצוגה זה נראה שונה , רק שפותחים רואים את הצבע האמיתי )
זה לא נראה שונה
התמונות קרות באופן כללי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה