תמונה מסרט צילום

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר להמיר תמונות מסרט צילום ישן?
ואם כן מה סדר גודל המחיר לדבר כזה?
תודה מראש על עזרתכם

• הוסף לסימניות
בבקשה עזרה

אף אחד לא נתקל בדבר כזה ?
לקוחה שיש לה כ300 תמונות על סרט צילום ורוצה להעביר לjpg?
איפה אפשר לעשות דבר כזה?

• הוסף לסימניות
יש מכשירים שעולים בערך 400 ש"ח שסורקים סרט צילום והופכים לתמונה דיגיטלית.

• הוסף לסימניות
אם אתם מאיזור ירושלים יש מישהו שאני עובד איתו ואוכל להפנות אתכם אליו הוא לוקח מחיר ממש זול וגם יעשה הנחה אם אדבר איתו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה

מעולה ,אני מאזור המרכז אבל אין לי בעיה להעביר את החומר לירושלים יש קוי שליחויות בכמה שקלים זו לא הבעיה .
מה זה מחיר טוב ?
כמה יכולות לעלות לי 300 תמונות?
יש לך מושג ? סדר גודל?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
פניה לdesp

בבקשה אם אתה יכול לתת לי פרטים לגבי העסק בירושים
אודה לך מאד

• הוסף לסימניות
זה סרט פילים ישן? אני לא מבין מה הבעיה? כמעט בכל חנות צילום עושים את זה ומעבירים לJPEG.
אם אתם רוצים יש חנות צילום שאני עובד איתה בירושלים והם יעשו את זה עבור 15 ש"ח בערך ל36 תמונות.
ואני עוד אולי אוכל להוזיל קצת את המחיר.
אבל אני חושב שבמקום להסתבך בשליחויות תכנסו לחנות צילום ותשאלו.
אם תרצו עזרה אין בעיה שלחו לי בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה