כללי תמונה מעוצבת

• הוסף לסימניות
כבר שלחתי להורים, לסבים וכו , אבל בכל אופן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם המקצועית
תודה מראש

• הוסף לסימניות
התמונה לא עלתה לי בהודעה הקודמת

קבצים מצורפים

• שנה טובה 3.jpg
    1.8 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מתוק מאד ותינוקת מתוקה גם.
אני בטוחה שהם שמחו מאד

• הוסף לסימניות
מהמם!
את צילמת?

הייתי מגוונת לפעמים ומצלמת אותה גם בלי כובע. אבל זה ממש בקטנטנה.

• הוסף לסימניות
דווקה יש תמונה אחת בלי הכובע
ואת התמונות אחותי צילמה בבית שלי על השולחן בסלון עם בד שחור מאחור

• הוסף לסימניות
מאוד יפה. אבל בשתי התמונות הימניות למטה הצבע של הרקע שונה כדאי לשים לב לזה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהרעיון מקסים- השילוב של כמה תמונות עם אותה ילדה אבל אני הייתי הולכת על צבעים בהירים יותר, גם כי היא ילדה ושחור זה מאוד קלאסי דווקא למבוגרים וגם כי זה לשנה חדשה ולי שחור פחות מתחבר עם אווירה חגיגית..
חג שמח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;650135:
מאוד יפה. אבל בשתי התמונות הימניות למטה הצבע של הרקע שונה כדאי לשים לב לזה.

שמתי לב מיד אבל כבר לא היה לי זמן, והייתי חייבת כבר לפתח כדי שיהיה מוכן לראש השנה, אבל דווקא בפיתוח בכלל לא רואים את זה (פיתחתי על דף מבריק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה