כללי תמונה| מצות וקטורי

• הוסף לסימניות
מי ער ויכול לתת תמונות של מצות וקטוריות?

• הוסף לסימניות
מרובע גם טוב לך?

• הוסף לסימניות
קליפארט? ריאליסטי?
איזה סגנון?

(ולאיזו תוכנה).

• הוסף לסימניות
אענה על ראשון ראשון ואחרון אחרון.
מעדיף עגול אך אפשר מרובע.
הסגנון לא כ"כ משנה לי.
התוכנה - קורל.

• הוסף לסימניות
ויקטור פשוט - מקווה שיהיה לעזר.
העליונה נראית לי נכונה יותר.

מתנצל על העיכוב - קשיים בההעלאה.

שבוע טוב ובהצלחה.

קבצים מצורפים

• NATZA0001.pdf
    1.1 MB · צפיות: 46
  • NATZA0001.rar
    1.3 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אהבתי את הטכניקה של העריכה החוזרת של התגובה "און-ליין".
כמעט צ'אט...

עזר?

• הוסף לסימניות
ס'איז נאך?

• הוסף לסימניות
בשמחה.
שבוע טוב.

• הוסף לסימניות
עוד משהו..?

• הוסף לסימניות
עוד מצות (אני רעב...)
ובכלל פרסמתי נושא להעלאת מסגרות וקטוריות, אשמח אם תעלה אפילו בנושא זה.
לילה טוב.

• הוסף לסימניות
תכפיל את השתיים, מאמין שתגיע ל2 כזיתים לחומרה.

• הוסף לסימניות
תוך כדי העתק הדבק נפל לי השרת ועש שתיקנו לי את התקלה או יותר נכון ניסו לעלות על מקור הבעיה הספקתי לשכוח כמעט
tp://office.microsoft.com/he-il/clipart/results.aspx?qu=%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%AA&sc=20#0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה