כללי תמונה מקבר רחל בבקשה

• הוסף לסימניות
יש אוטובוס מתחנה המרכזית בירושלים.

• הוסף לסימניות
אהה. הכולל?
נראה לי שמנהל את זה מישהו בשם הרב קליגר או קלוגר.

• הוסף לסימניות
כן, יש כניסה בכל השנה בדרך כלל.

• הוסף לסימניות
בערך 15 דקות נסיעה ממרכז העיר. אולי טיפה יותר.

• הוסף לסימניות
מותר לנסות לחפש לבד.
זה חסד אמיתי עוד יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1747168:
אני מפחד מהיריות שלך... :)
אני מפחד יותר מאשכולות בלתי מובנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1747174:
אני מפחד יותר מאשכולות בלתי מובנות

כי מעולם לא נתקלת ביריות שלך...
או שנתקלת יותר מידי :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1747173:
מותר לנסות לחפש לבד.
זה חסד אמיתי עוד יותר...
אני יודע. אתה איש טוב.
ולכן נכנס גם לאשכולות בלתי מובנות כמו:
צפה בקובץ המצורף 252216
לשאר הגולשים זה די מעצבן.

קבצים מצורפים

• קבר רחל.jpg
    KB 42.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1747181:
אני יודע. אתה איש טוב.
ולכן נכנס גם לאשכולות בלתי מובנות כמו:
צפה בקובץ המצורף 252216
לשאר הגולשים זה די מעצבן.

בהתחלה היא אכן כתבה בצורה מאד לא מובנה, אך העריכה לא עזרה לתיקון שם האשכול כפי שהוא נראה בפורום, רק בהודעה הפנימית.
נו נו. על זה היא עשתה תשובה, אך על הדקה לחפש - עדיין לא...

• הוסף לסימניות
אכן מעצבן לחפש בשביל מישהו אחר שיכול לעשות את זה בעצמו. אבל מה ההתנפלות? אף אחד לא הכריח אתכם להכנס לאשכול.

לפותחת האשכול- בהנחה שניסית לעשות חיפוש ולא הביא לך תוצאות, שימי לב שמערכת החיפוש באתר לא מוצאת תוצאות למילים בנות פחות מ-4 תוים, לכן היא לא מצאה לא 'קבר' ולא 'רחל'.
להבא נסי לחפש דרך פה: http://www.google.com/custom?client...iw&boostcse=0&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=&btnG=חיפוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה