תמונה מרוטשת

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה, לקוחה שצילמתי לה לפני כמעט שנה נזכרה ובאה עכשיו להגיד לי שהתמונות לא איכותיות (מרוטשות) וביקשה עריכה מחודשת ל-6 מתוך ה-10 שלקחה, (היא שלמה בזמנו את המחיר הנמוך שלקחתי) היא שמעה שאני עורכת כרגע את התמונות שאני מצלמת במקצועיות וכנראה שזה קרץ לה...
קיבלתי בזמנו דש"ים מכל הסביבה כמה שהיא מרוצה.
מה עלי לעשות כרגע?

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי קודם כל אי אפשר מאד להציל תמונות לא איכותיות אפשר לשפר
דבר שני הייתי גובה לה כסף עבור עבודה כזאת כי למה שפתאום אעבוד ללקוחה שצילמתי לפני שנה אם אז היא לא התלוננה וקיבלה בתמורה מחיר נמוך??

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל התמונות איכותיות ביותר כנראה שבעריכה הם הפכו למראה מרוטש אני מעלה תמונה. (כמובן מדובר על לפני כמעט שנה והרמה עלתה מאז, אז להתייחס רק למה שביקשתי בבקשה...;)))

קבצים מצורפים

• user11134_pic14841_1341750174.jpg
    KB 186.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בעיני, זה כמו לחזור לחנות עם שמלה שחרשת אותו במשך שנה שלמה ולבקש תיקונים כי רזית/ השמנת...

במשך השנה, נהנתה להראות לכולם את התמונות? שילמה מחיר נמוך בנוסף?
לדעתי את לא חייבת לה כלום.

ואת זה אני אומרת בתור לקוחה ולא בתור צלמת ;)

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות הבחירה שלך
אני אישית לא עורכת תמונות שצילמתי לפני יותר משנה
כי התמונות כל הזמן יותר מקצועיות, וקשה לי לעבוד על הישנות יותר...
הבחירה שלך אם את מעדיפה שיהיה אצלה תוצר יותר איכותי- אז בבקשה
אם לא אל תתעסקי עם זה

• הוסף לסימניות
שושיה, קראת את ל-כוח?

יש לי הצעה עבורך למנף את זה לעיסקה נוספת.
אמרי לה שאת אינך מתעסקת בתוצר כעבור חודש מאז שיצא ממך, אך אם תרצה כלקוחה וותיקה תשמחי לתת לה חבילת צילום באיכות החדשה ב25% הנחה (או משהו כזה).

• הוסף לסימניות
ןעוד משהו, תורידי מכמות התמונות, תמונה אחת יפה, מתקבל יפה יותר מכל האוסף הזה של תמונות...

• הוסף לסימניות
באמת תודה לכולם, א'קיצור להגיד לא! אה?:confused:

• הוסף לסימניות
"חוק ההתישנות" שמעת עליו?
גם אלי (ציירת) חזרה לקוחה,אחרי חודש,בבקשה לתיקון ציור קיר.
הסברתי לה,שתיקונים מידיים אני מבצעת בשמחה.

אבל אם עלי לחזור אליה + ציוד,מוניות ,אריזה=זמן=כסף.
התאמה לגוונים ישנים=המון זמן=ביזבוז יום עבודה,מבחינתי.
הסברתי לה שאני מבינה אותה,ושניתן לתקן זאת ,אבל הנזק יתחלק בינינו.
הצעתי לה תיקון ב-50%.

תביני שגם כשאת באה לחנות עם בגד שקנית לפני שבועיים-לא מביטים לכיוונך,אז מי מדבר על שנה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה