כללי תמונה| ספר מסורת

• פותח הנושא copy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דרושה תמונה של ספר "מסורת" (לימוד הקריאה)
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תשלחי לי כתובת מייל יש לי כמה תמונות טובות בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכתובת שלי

פרידה,
אשמח לקבל לכתובת מייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

• הוסף לסימניות
&#1492;&#1505;&#1514;&#1491;&#1512;&#1514;? &#1499;&#1497; &#1488;&#1501; &#1500;&#1488; &#1497;&#1513; &#1500;&#1497; &#1490;&#1501;.

• הוסף לסימניות
עדין לא קבלתי. אם אפשר להעלות אלי.
(בכתובת מייל יש טעות.
הכתובת הנכונה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>)

תודה!!

• הוסף לסימניות
&#1506;&#1491;&#1497;&#1497;&#1503; &#1510;&#1512;&#1497;&#1499;&#1492;?

• הוסף לסימניות
זה מה שיש לי

קבצים מצורפים

• DSCF0125.JPG
    KB 320.2 · צפיות: 19
  • DSCF0123.JPG
    KB 329.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אני ממש מצטער שאני מביא את התיקייה כמות שהיא - עקב התחרות אין לי זמן למיין ולסדר, מי שיוכל לעשות זאת ולהעלות - יבורך משמים.
צפה בקובץ המצורף 37163

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    8.5 MB · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה