כללי תמונה על קנוואס

• פותח הנושא bp131
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעצבת תמונה שאמורה להידפס על קנוואס במתיחה,
כמה שוליים צריכים להשאיר?

תודה

• הוסף לסימניות
צריך כ-5 ס"מ מכל צד לצורך מתיחה.
בדרך כלל, לרוב הלקוחות שלי אני מוסיף את השוליים בעצמי לפני ההדפסה.

• הוסף לסימניות
אם הגודל הוא 50 על 70,
מה צריך להיות גודל הקובץ שאני בונה?
(כדי שזה יהיה פחות כבד)

• הוסף לסימניות
צריך שיהיה ברוזולוציה גבוהה מספיק אז תעשי בחצי גודל ברוזולוציה של 450 או אפילו רבע גודל ברוזולוציה של 500, ככה עשיתי תמיד ולא היו לי בעיות, רק כשאת שולחת אל תשכחי להדגיש את גודל ההדפסה.

• הוסף לסימניות
יש חנויות שמדפיסות על הקנבס כולל העיטוף ואז צריך שהתמונה תבלוט לפחות עוד 3 ס"מ מכל צד, ואין למקם שם אובייקטים חשובים.
יש חנויות שמשאירות את העיטוף לבן, ואז צריך להכין את הקובץ במידה המדוייקת של שטח הקנבס פלוס שני מילימטר לכל צד מקסימום.

בכל מקרה גודל היריעה צריך להיות יותר גדול מהקובץ לפחות 5 ס"מ מכל צד.

• הוסף לסימניות
אם התמונה בגודל 50X70 אז תכיני קובץ בגודל 50X70 וברזולוציה של בין 180 ל300 DPI בהתאם ליכולת המחשב שלך.

לגבי השוליים, שוב: צריך 5 ס"מ מכל צד למתיחה. אם זה צריך להיות לבן בשוליים, אז כמובן אין צורך לעשות כלום בעניין, המדפיס פשוט ידפיס את זה עם שוליים.
אם זה שוליים צבעוניים (מה שמכונה "עיטוף גלריה"), אז תוסיפי בעצמך, עדיף. (בחלק מהמקומות גובים תוספת על עיטוף גלריה. אצלנו לא)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה