כללי תמונה| פמוט ונר שאוחזים בחופה

• הוסף לסימניות
לאחר חיפוש ארוך ומייגע ללא כל תוצאות,
מוצא אני עוז בנפשי לבקש מחברי פרוג טובי הלב,
את עזרתם בחיפוש אחר תמונת פמוט ונר, אותו אוחזים הורי החתן והכלה בדרכם לחופה.

• הוסף לסימניות
זה טוב?????

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 146.6 · צפיות: 19
  • 83769.jpg
    KB 75.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה, תם.

עדיין אשמח לקבל תמונה חדה יותר ועם כמה שפחות עצמים המסתירים את הפמוט בכדי שאוכל לצורבו בצורה מושלמת.
אם בקשתי זו לא תענה אנסה את כוחי במוטוריקה עדינה של חיתוך טישטוש וחידוד של התמונה שהעלת.
בכל אופן, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שקיימת תמונה כזאת
אולי באמת מי שיש לו גישה לזה שיצלם בשביל כולם?...
כרגע אין חתונות אבל יש כאלו שיש להם שכנים עם גמח כזה.

• הוסף לסימניות
אל תצפו ממני להתיאש כ"כ מהר,
וזה למה הקפצתי את האשכול:)

איזה נודניק אה

• הוסף לסימניות
אולי זה? גם לא איכותי אבל שלם

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 13.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
גם אני רציתי לתת משהו כזה (עששית), אבל חסר כאן הנר וכמובן ידית האחיזה!

• הוסף לסימניות
מקווה שזה יעזור...

קבצים מצורפים

• IMG_8731.jpg
    KB 612.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ועוד אחת...

קבצים מצורפים

• IMG_8732.jpg
    KB 832.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
:)תודה, נראה לי מושלם
אם החיתוך יצליח, אעלה את זה לכאן בעז"ה, לתועלת כולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה