ברכי פוזנר
מהמשתמשים המובילים!
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
•
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1404887:תמונה יפהיפייה וילדה מהממת
אבל אנא ממכם כולם על תוסיפו מסגרות למינהם של טשטוש ושקיפות וכו
נכתב ע"י יעל א;1404893:תמונה יפה!
לי אישית הסתיו עושה דכאון...
שמחה בשבילכם שזה מעלה תמצב רוח!
ובהצלחה בלימודים.
אזהרה:הולך להיות לך די משעמם אם את בכיתה(ולא פרטי)
נכתב ע"י NBR;1405629:תודה לכל המגיבים
![]()
הקבוצה מתוקה ועליזה עם בנות מענינות, והמרצה נהדר(מכירים את איציק הגדול, לא?)נכתב ע"י NBR;1404908:התואילי בטובך להרחיב למה??
לדעתי זה מגוון ומעניין השיתוף והכל
נראה לי זה תלוי בקבוצה, ויש לי קבוצה תוססת מלאת רצון להתקדם!!
נכתב ע"י יעל א;1406014:הקבוצה מתוקה ועליזה עם בנות מענינות, והמרצה נהדר(מכירים את איציק הגדול, לא?)
אבל יש דברים שאני כבר מכירה,
והמון זמן מוקדש לניתוח תמונות של כולן, והיחס אישי וזה מקסים
רק לי קשה לצפות בניתוח של 30 תמונות , נהיה לי קוצים....
וכל הענינים הטכניים גם כן די מייבשים
לא אמרתי שהם לא חשובים ונחוצים, אבל הנאה גדולה אני לא ממש מרגישה.
אבל זה הטיפוס שלי, אני מאמינה שאלו שהצליחו לשבת בלי לזוז בשיעורים בבי"ס לא יזדהו.
נכתב ע"י RacheliM;1405904:תמונה יפה..!
צד ימין של הילדה נראה טיפלה שרוף.בקטנה.
ולא התחברתי למסגרת...
הערת אגב קטנה:
צירפת תמונת פספורט של תינוקת חמודה. אבל אין פה שום דבר שיוצר עניין אצל הצופים.
(אלה שלא מתעניינים בצד הטכני של התמונה)
בהצלחה בלימודים......!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים