תמונה קשה

• הוסף לסימניות
כשאני ראיתי את ערימת החומרים עם המילה מפחיד
היה נראה לי דוגמא של טלית והאבנים הזכירו לי דם ופיגועים.
תעשי חורים של יריות בילון הזה.
ובפנים יראו טלית ספוגה בדם.

• הוסף לסימניות
גוף מעוות וחסר צורה רזה כשלד עצמותיו בולטות עניים לבנות פעורות וענקיות פה מחייך חיוך מפחיד...
גוף מעוות וחסר צורה רזה כשלד עצמותיו בולטות עניים לבנות פעורות וענקיות פה מחייך חיוך מפחיד...
לפי הרעיונות האלה - נראה לי שאני שולחת את החומרים אליכן - תכינו לבד את זה...:p
להיצ'קוק אמן סרטי האימה לא היה כל כך הרבה אימה ביצירה :eek:

• הוסף לסימניות
התקדמנו מעט -
במה לבחור ?

התקדמנו.jpg

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממשיכה עם הבלטה כהה כמו הרקע
באחד מהצורות שתבחרי - ממנו תצוץ המפלצת או הגולגולת
ההבלטה תיצור צל על הרקע מה שיוסיף עומק למראה המפחיד...

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לסול.
הזעיקו אותי בדחיפות ישר מהמטבח..;)
משמאל לימין בכיוון השעון >
שעם מגומם (שעם עם גומי שלא נשבר בקיפול)
אבנים לבנות
שעם מגומם - בחיתוך שונה
עור - עור אמיתי

ממתי סול הולך עם דברים מפחידים ? :p

• הוסף לסימניות
הזעיקו אותי בדחיפות ישר מהמטבח..;)
משמאל לימין בכיוון השעון >
שעם מגומם (שעם עם גומי שלא נשבר בקיפול)
אבנים לבנות
שעם מגומם - בחיתוך שונה
עור - עור אמיתי

ממתי סול הולך עם דברים מפחידים ? :p

מהמטבח עד לכאן??????? חתיכת דרך ..... ;)

ובקשר לתמונות: חזקה על גב' סול, שגם כשהיא מעלה שעם מגומם זה נראה סול :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה