כללי תמונה רקע מפוארת מהסוג של מלכות וקסברגר

• הוסף לסימניות
משהו מכובד, לכתיבת ברכה לרב.

• הוסף לסימניות
חשבתי שיש כאן אנשים טובים שיכולים לעזור גם ללא תשלום---

• הוסף לסימניות
יש בכל הדפוסים דפי רקע של וקסברגר במחיר של 1.5 ש"ח ליחידה בגודל A4 ויש בעוד הרבה גדלים,

• הוסף לסימניות
דף רקע של וקסברגר עולה 1.5 ש"ח בלבד, אני כשהייתי צריכה כזה דבר קניתי, ועימדתי את הטקסט בהתאם לדף והדפסתי על הדף ישירות...
פשוט וקל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיונות המקוריים,
אני צריכה להכין מודעה לעיתון וזה לא כל כך רלוונטי לכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;367366:
דף רקע של וקסברגר עולה 1.5 ש"ח בלבד, אני כשהייתי צריכה כזה דבר קניתי, ועימדתי את הטקסט בהתאם לדף והדפסתי על הדף ישירות...
פשוט וקל.
בהצלחה!

וכשהיתי צריכה להכין תעודות הוקרה לכמה תלמידים בהתנדבות,
עשיתי אותו דבר.

תסתכלי כיצד הדף בנוי או יותר טוב כמה דפים ותנסי ליצור חדש בהשראה.

• הוסף לסימניות
אין כאן ענין של נדיבות

בבקשה הנה לך תמונת רקע,
קחי רקע כזה
תוספי מגילה שכנראה יש לך, קצת פרחים וכד'

תני לי מייל אראה לך דוגמא....

(זה כמו שתבקשי מוקסברגר את הקובץ של דפי רקע...זה הכל)

קבצים מצורפים

• 1209204_35593486.jpg
    KB 379 · צפיות: 194
  • הוסף לסימניות
דינאמי, שלחתי הודעה באישי, יש לי רקעים.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שב-7 שנים שעברו מ2010,
דינאמי הצליחה להסתדר....

• הוסף לסימניות
הי!! לא שמתי לב לתאריך...
מה ההקפצה הזאת??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינאמי;367363:
חשבתי שיש כאן אנשים טובים שיכולים לעזור גם ללא תשלום---

כולם אנשים טובים, אבל יואלי וקסברגר (שגם הוא כנראה איש טוב) צריך להתפרנס מיגיע כפיו ולהביא אוכל לילדיו הטובים...
ואוכל עולה כסף, לא תודות בפרוג.

אם לא דווקא של וקסברגר, אז העלו כאן פעם כל מיני וקטורים ודפי רקע של מגילות, אפשר לעשות חיפוש בפורום ולמצוא הרבה יותר ממה שצריכים.

-אופס, פדיחה, סליחה על ההקפצה-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה