כללי תמונה של אבנים של תנור אפית מצות

• הוסף לסימניות
ערב טוב!

אני צריך בידחיפות לגרפיקה בגודל 2X2 מטר תמונה של אבנים של תנור אפית מצות (באיכות)

תודה מראש
אריה

• הוסף לסימניות
כבר חיפשת בארכיון?
למתי זה דחוף לך?

• הוסף לסימניות
חיפשתי, כן, אני תמיד מחפש לפני שאני מבקש.
לא מצאתי משהו שנראה לי מתאים

אני צריך הכי מהר שאפשר, זה לעגלה ניידת וזה הדפסה שאורך לה זמן.
תודה

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין???
בבקשה?

• הוסף לסימניות
תודה על התמונות
אבל אני צריך תמונות של הקיר ולא של התנור עצמו, אם הבנת.
כאילו, כמו שיש קיר אבן ירושלמית אז יש את הקיר ששל התנור מבחוץ, אבנים אדומות (נראה לי) כאלו.

צירפתי 2 תמונות לדוגמה. אני צריך רק את הקיר באיכות

מקווה שהובנתי
תודה

קבצים מצורפים

• komfgodtlille.JPG
    KB 135.4 · צפיות: 20
  • masonry heater 05.jpg
    KB 15.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;545994:
תודה על התמונות
אבל אני צריך תמונות של הקיר ולא של התנור עצמו, אם הבנת.
כאילו, כמו שיש קיר אבן ירושלמית אז יש את הקיר ששל התנור מבחוץ, אבנים אדומות (נראה לי) כאלו.
במאפיות מצות שאני הייתי לא היה קיר כזה

אולי חיפוש "קיר לבנים" או משהו בסגנון יועיל יותר

• הוסף לסימניות
עוד...

קבצים מצורפים

• תנור לבנים2.rar
    4.6 MB · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה