כללי תמונה של אובמה

• הוסף לסימניות
למשהו יש לא חייב משהו באיכות רצינית

• הוסף לסימניות
411060.jpg

9xqfrgdp__w300h180q85.jpg

0m33wuub__w300h170q85.jpg

וזה סתם ליציאה...
epbote7w__w470h350q70.jpg

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה אבל אין לי אפשרות לראות את זה כי אני חסומה אודה לך באם תעלה את התמונה המוצלחת ביותר

• הוסף לסימניות
בבקשה! זה הסתובב פה בפורום

תהני ;)

קבצים מצורפים

• אובמה.jpg
    KB 94.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ועוד כמה...

בבקשה! :D

קבצים מצורפים

• הבית השחור.jpg
    KB 50.6 · צפיות: 17
  • אובמה.gif
    KB 218.5 · צפיות: 22
  • אובמה 1.jpg
    KB 80.7 · צפיות: 17
  • אובמה 2.jpg
    KB 106.8 · צפיות: 17
  • אובמה 3.jpg
    KB 70.5 · צפיות: 17
  • אובמבה.jpg
    KB 129.6 · צפיות: 18
  • אובמה ניקול.jpg
    KB 122.3 · צפיות: 19
  • אובמה החכם.JPG
    KB 122.2 · צפיות: 18
  • אובמה 4.jpg
    KB 89.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
איזה מפחיד מסתכלים במראה ורואים שחור.. פעם ראשונה שאני חושבת עלזה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;975518:
איזה מפחיד מסתכלים במראה ורואים שחור.. פעם ראשונה שאני חושבת עלזה..

לא מפחיד יותר מלראות לבן, ורוד או צהוב.
הכל בראש.
סעי לאפריקה לבקר את שבט הזולו שבקושי נחשפים לאנשים לבנים, וישאלו אותך אם לא מפחיד לראות אדם לבן במראה.

• הוסף לסימניות
שום גזענות
פעם ראשונה שחשבתי לעצמי מה הייתי עושה אם הייתי מסתכלת במראה ורואה ת'צמי בצבע הזה... מה רבו מעשיך ה'.. כולם בחכמה עשית:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;975890:
שום גזענות
פעם ראשונה שחשבתי לעצמי מה הייתי עושה אם הייתי מסתכלת במראה ורואה ת'צמי בצבע הזה... מה רבו מעשיך ה'.. כולם בחכמה עשית:D:D:D

כולנו ממילא גזעניים... ;)
"עם הנבחר", ומאידך "עם הדומה לחמור"

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 2013129_110598668_jpg.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
בבקשה...הכי אותנטי....

אוהבים?

קבצים מצורפים

• אובאמה.jpg
    KB 28.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;975827:
לא מפחיד יותר מלראות לבן, ורוד או צהוב.
הכל בראש.
סעי לאפריקה לבקר את שבט הזולו שבקושי נחשפים לאנשים לבנים, וישאלו אותך אם לא מפחיד לראות אדם לבן במראה.

שמענו על הרבה יותר שחורים שעברו 'הלבנה' מלבנים שעברו 'השחרה' מעניין למה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה