כללי תמונה של אנשים רוקדים עם ספר תורה

• הוסף לסימניות
או תמונה שמתאימה לשמחת תורה
ולפי בקשת הלקוח... שיהיה אנשים ספרדים (לא חסידים) עם ספר תורה ספרדי...

תודה רבה לעוזרים!
קצת דחוף בבקשה.....

• הוסף לסימניות
מצאתי משהוא.

אבל הנה דף בפיקאסה, (תמונה לדוגמא מצורפת) של הכנסת ספר תורה ספרדי.

אולי זה יכול לבא בחשבון. (אל תשכחי ליטול רשות לשימוש בתמונות).

קבצים מצורפים

• kok13.jpg
    KB 25.5 · צפיות: 39
  • DSC01556.JPG
    KB 397.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;625546:
(אל תשכחי ליטול רשות לשימוש בתמונות).

תודה!
מה זה אומר? ממי אני אמורה ליטול רשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;625558:
תודה!
מה זה אומר? ממי אני אמורה ליטול רשות?

פיקאסה זה אלבומים פרטיים של אנשים פרטיים שמפרסמים את תמונותיהם. (פיקאסה = שיתוף תמונות של גוגל).

וודאי וודאי שאסור ליטול משם תמונות לשימוש מסחרי. אבל ניתן לראות את פרטי האלבום, פרטי חשבון גוגל של המשתף, ולהתכתב איתו.

כנס/י לכאן. יש ללחוץ על שלח דואר.

• הוסף לסימניות
רק בשביל להזהיר, דווקא בגלל שפיקאסה זה שיתוף תמונות של אנשים פרטיים, כל אחד יכול להעלות כמעט כל תמונה שהיא, וכמעט בלתי אפשרי לסנן. וד"ל.

(ע"מ שלא לעורר חשד, אני הגעתי לעמוד של פיקאסה מחיפוש התמונות של גוגל. הצלם צירף תויות לתמונות. באופן אישי אני נמנע מלהיכנס לפיקאסה, למעט מקרים כגון הנ"ל).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה