כללי תמונה של בית הבעש"ט

• הוסף לסימניות
אני צריך עפ"י בקשה של לקוח תמונה של בית הבעל שם טוב זי"ע
אודה מאוד למי שיעזור

• הוסף לסימניות
כל מיני תמונות שקשורות לבעש"ט:

ביכנ"ס, חתימה, לא יודעת בדיוק אם גם הבית שם אבל יש אתר מצוין ששם יש הכל.
הנה הקישור:
http://www.zadikim.org/

קבצים מצורפים

• אהל הבעשט-21.jpg
    KB 161.4 · צפיות: 45
  • תמונת הבעשט-1.png
    KB 199 · צפיות: 48
  • ביכנס משוחזר מבפנים.jpg
    KB 113.5 · צפיות: 34
  • חתימת בעשט-1.png
    KB 34.1 · צפיות: 39
  • פנים ביכנס.jpg
    KB 125.1 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
תודה רבה.
הייתי שמח עם אפשר לקבל גם תמונה של הבית המדרש מבחוץ - אם יש למישהו

• הוסף לסימניות
בית המדרש מבחוץ

באתר אהלי צדיקים ביקרת? יש שם גלריה שלמה עם כל מה שתרצה!

קבצים מצורפים

• ביכנס משופץ.jpg
    KB 223.8 · צפיות: 28
  • בית מדרש מזיבוז-1.png
    KB 331.5 · צפיות: 29
  • בית הכנסת העתיק שלהבעש_ט-56.jpg
    KB 108.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
תודה

תודה על המאמץ. אני חסום ואין לי אפשרות להגיע לשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה