כללי תמונה של בית המקדש עולה באש?

• פותח הנושא esw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
נגמרה לי הבטריה אז...

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה אבל לא עולה באש
תמונה דווקא יפה
רוצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1036380:
נגמרה לי הבטריה אז...

התודה בטעות.
הכוונה לציור, אבל לא וקטורי אלא JPEG,
בסדר? עכשיו מובן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;1036381:
יש לי תמונה אבל לא עולה באש
תמונה דווקא יפה
רוצה?

לא כל כך יעזור לי. תודה.

• הוסף לסימניות
אני אשמח וגם שאר חברי הפורום. בית המקדש זה אלמנט לא כ"כ נדיר בעבודות ועוד תמונה טובה למלאי לא תזיק.

• הוסף לסימניות
אוכל להעלות תמונות בלי אש, ואין בעיה להוסיף עליהם אש...

קבצים מצורפים

• (14).jpg
    KB 8 · צפיות: 81
  • babylon.jpg
    KB 28.9 · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
רמה פלוס, תודה רבה רבה!!!
אם יש באיכות יותר טובה אני אשמח.

• הוסף לסימניות
אין לי איכותי יותר, אבל אוכל להעלות לך תמונה של בית המקדש ותמונה של אש ותצרי את זה לבד.

• הוסף לסימניות
פעם היה כאן משהו שמישהו הכין לבד... כידוע לא היו אז מצלמות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1037890:
פעם היה כאן משהו שמישהו הכין לבד... כידוע לא היו אז מצלמות
את רצינית שלא היו מצלמות???

• הוסף לסימניות
בס''ד
אם רוצים איור על בית המקדש...
לפנות כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה