כללי תמונה של בית המקדש

• הוסף לסימניות
דרושה לי תמונת בית המקדש באיכות טובה
אפשרי גם בתשלום

• הוסף לסימניות
תמונה של דגם ביהמ"ק

אין לאף אחד? (גם בתשלום) אני זקוקה לזה בדחיפות לקישוט קיר בביה"ס אנא בבקשה!

• הוסף לסימניות
הייתי מוכנה לשלם כדי לצלם את בית המקדש...

• הוסף לסימניות
אני 'נתיבית' הכתובת המצורפת היא שם של אתר או לינק ישיר לתמונה המבוקשת? אשמח לקבל הסבר ע"מ שאוכל להגיע לתמונה בקלות ותודה על ההענות

• הוסף לסימניות
זהו אתר בשם הידור המוכר תמונות ויודאיקה (כך נראה)
יש שם ציור(הדמיה) יפה של בית המקדש

זה מה שכתוב שם:
ירושלים... בית-המקדש. ציור שמן על קלף. צוייר ע"י הצייר והאמן, ארקדי אוסטוצקי, שיצירותיו מפורסמות בעולם. תמונה הממחישה את העליה לרגל לבית המקדש בתקופה של לפני כ-2000 שנה וכן את השהות בימים אלו של החגים סביבות חומות ירושלים.
הצייר השתמש בצבעים זהובים המדגישים את אורו של המקדש ואת הנוף המדברי של חבל בנימין ויהודה.
שם האמן: ארקדי אוסטריצקי
מק"ט: JER-051<SCRIPT type=text/javascript> document.title = 'ובאו ציון ברינה' ; </SCRIPT> <!-- ajax title swap -->

• הוסף לסימניות
יש שם יותר מציור אחד.

קבצים מצורפים

• mikdash_camels.jpg
    KB 252.9 · צפיות: 69
  • mikdash_donkey.jpg
    KB 290.5 · צפיות: 86
  • mikdash_huge.jpg
    KB 344.9 · צפיות: 63
  • mikdash_pastel.jpg
    KB 162.6 · צפיות: 63
  • jerusalem_olives.jpg
    KB 181.1 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
אתר מאוד יפה
אני מחכה שתגיב למייל ששלחתי לך שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה