כללי תמונה של בית פרטי עם דשא

• הוסף לסימניות
למי יש תמונה של בית פרטי יפה עם דשא - קומה 1
??

סליחה על הטרחה אני פשוט חסומה..............

תודה מראש

• הוסף לסימניות
טוב??

קבצים מצורפים

• La Matre Lighthouse, Gaspe Peninsula, Quebec.jpg
    KB 970.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
///

קבצים מצורפים

• בתים (45).JPG
    KB 58.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;609943:

להרגע!!!!!!
פשוט שניה קודם סגרתי את האשכול של מוטי, ואחריו ראיתי בקשה לבית עם דשא, אז ההודעה היתה מתבקשת. ולכן הוספתי סמיילי.

ו...אם מהודעתי היה ברור ח"ו אחרת, אז ברור שהזכויות על התמונה שייכות למוטי ואם היא מתאימה לך את יכולה לרכוש אותה ממנו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;609964:
להרגע!!!!!!
פשוט שניה קודם סגרתי את האשכול של מוטי, ואחריו ראיתי בקשה לבית עם דשא, אז ההודעה היתה מתבקשת. ולכן הוספתי סמיילי.

ו...אם מהודעתי היה ברור ח"ו אחרת, אז ברור שהזכויות על התמונה שייכות למוטי ואם היא מתאימה לך את יכולה לרכוש אותה ממנו.

בהצלחה!
אני חושב שאני הייתי לא ברור:)

• הוסף לסימניות
יש עוד אולי??? משהו יותר כפרי... ויפה.........

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 20090329-200101-1.jpg
    KB 39 · צפיות: 10
  • ar124192354114604.jpg
    KB 27.8 · צפיות: 11
  • Front_008.jpg
    KB 24.4 · צפיות: 10
  • piedmont_split.jpg
    KB 31.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• GRASS-ORIG-A.JPG
    1.6 MB · צפיות: 12
  • Main-Exterior-w-grass2.jpg
    1.5 MB · צפיות: 11
  • main-pix.jpg
    KB 688.7 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה