כללי תמונה של בלון גז

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה (ולא וקטור) של בלון גז בצורת לב באיכות טובה.
תודה רבה!!! :)
דחוףףףףףףףףףףףף :eek:

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 151_1824x2500_300dpi_all-free-download.com.jpg
    KB 716.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הייתי שמחה אם יש למישהו בלון הליום מאלומיניום בצורת לב.

• הוסף לסימניות
ויש גם את זה

• הוסף לסימניות
תודה!
אני אגיד לך מה, ב-ALL FREE כבר חפשתי.
לא מצאתי משהו שמספיק נראה לי מתאים לכן בקשתי פה.

• הוסף לסימניות
את בכייף יכולה לגזור את ההוא האדום.. לא?

• הוסף לסימניות
כן, עשיתי את זה.
רק שרציתי בלון שרואים שהוא עשוי מאלומיניום.
אבל נראה לי זה בסדר. תודה!!

• הוסף לסימניות
איך מורידים מהאתר?

• הוסף לסימניות
לוחצים על התמונה הרצויה ואח"כ נפתח כרטיסיה חדשה עם התמונה כשהיא מוגדלת ולידה משפט כלשהוא באנגלית בצבע כחול שהוא הקישור..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1123902:
לוחצים על התמונה הרצויה ואח"כ נפתח כרטיסיה חדשה עם התמונה כשהיא מוגדלת ולידה משפט כלשהוא באנגלית בצבע כחול שהוא הקישור..
ואז מה עושים כשמגיעים לקישור?

• הוסף לסימניות
יותר קל- תלחצי פעמים על התמונה התמונה נפתחת בגדול עכשיו תגררי אותה לשולחן העבודה שלך

• הוסף לסימניות
אבל זה לא בגודל האיכותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה