כללי תמונה של בניני מנהטן בלי מגדלי התאומים

• הוסף לסימניות
למי יש תמונה של בניני מנהטן על רקע הנהר בלי מגדלי התאומים
תודה

• הוסף לסימניות
בעיה למחוק בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
אוקיי, תביא תמונה עם ....
(כנראה ההדגשה היתה מיותרת , סליחה)

• הוסף לסימניות
חפשי MANHATTEN ב-SXC.
בזמנו כשהייתי צריכה מצאתי תמונות מצויינות.

• הוסף לסימניות
אין לי גוגל, אני בנתיב...
אבל אני בטוחה שבעלי מחשבים "פתוחים" יוכלו לעזור לך ביתר קלות ללא ההגבלה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות האתר מפנה אותי למקומות שאני לא יכולה לפתוח
אם יש משהו שיכול להוריד לי אשמח מאוד
זה די דחוף לי
תודה

• הוסף לסימניות
אין משהו שיכול לעזור?????????????????????

• הוסף לסימניות
סיכמנו פוטושופ, כזכור :)

קבצים מצורפים

• 448186_18867216.jpg
    KB 361.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
זה טוב?
צריכה עוד?

קבצים מצורפים

• בנינינתאומים וגורדי שחקים.JPG
    KB 96.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מצאתי עוד כמה.
נראה לי שהשלישית היא...

קבצים מצורפים

• בנינינתאומים וגורדי שחקים.JPG
    KB 96.2 · צפיות: 32
  • pic-26.jpg
    KB 50.8 · צפיות: 21
  • pic-25.jpg
    KB 48 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה