כללי תמונה של גרביונים

• הוסף לסימניות
עדיף צבעוניות/פסים וכדו'
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור

אני לא בטוחה שזה גרביון

קבצים מצורפים

• 5.png
    KB 428.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בדיחה;670101:
אני לא בטוחה שזה גרביון

תודה, אך הייתי שמחה לקבל גרביונים שוכבים ולא מולבשים על הרגל, אם יש למשהו יעזור לי מאד מאד

• הוסף לסימניות
אולי תוכלי להאריך את הגרביים האלו?

קבצים מצורפים

• 407388_5279.jpg
    KB 125.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;670109:
אולי תוכלי להאריך את הגרביים האלו?

תודה, אך יש לי עניין שיבינו שאלו גרביונים, כלומר שיראו גם את החלק העליון, כמו שמצלמים גרביונים לפרסומות, מקווה שהובנתי :)

• הוסף לסימניות
צילמתי עבורך. סליחה שאין לי גרביונים חדשים בבית :(
אני מקווה שיעזור לך אפילו ככה

קבצים מצורפים

• DSC_1951e-pic.jpg
    KB 300.2 · צפיות: 20
  • DSC_1952e-pic.jpg
    KB 265.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;670190:
צילמתי עבורך. סליחה שאין לי גרביונים חדשים בבית :(
אני מקווה שיעזור לך אפילו ככה

את מדהימה!!! זה עוזר לי מאד!!!!
מי כעמך ישראל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה