כללי תמונה של הרבה חרדים

• הוסף לסימניות
דחוף דחוף, תמונה של הרבה חרדים מרחוק (בכנס או משהו כזה) , ללא השתייכות עדתית ז"א שלא יהיה איזה פריט לבוש (מגבעת וכו') מסוים לכולם.
תודה רבה רבה מראש

• הוסף לסימניות
:confused::confused::confused:מה קרה? פסו חסדים מן העולם??

• הוסף לסימניות
אולי יעזור יש לי עוד בהסגנון

קבצים מצורפים

• DSCF0040.JPG
    KB 112.2 · צפיות: 14
  • DSCF0044.JPG
    KB 102.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
ויזואלי, היית לחוץ למה לא עוזרים, את/ה לא יודע לתת תודה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;400972:
דחוף דחוף, תמונה של הרבה חרדים מרחוק (בכנס או משהו כזה) , ללא השתייכות עדתית ז"א שלא יהיה איזה פריט לבוש (מגבעת וכו') מסוים לכולם.
תודה רבה רבה מראש

איפה אתה גר?..... תוציא את הראש מהחלון ותצלם

• הוסף לסימניות
נראה לי הכי פשוט זה לפתוח אתר חדשות חרדי. יש שם הרבה תמונות כאלו...
רק לא לשכוח לבדוק עם הצלם את הזכויות.

• הוסף לסימניות
אלפי תודות לכל העוזרים והמגיבים , פשוט לא הייתי ליד מחשב... עד שהגבתם..
ושוב תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;404643:
עד שהגבתם..

הגיבו בדיוק שלוש שעות אחרי הפרסום...פה זה לא שירות "ליד ומיד",כל אחד עושה כמיטב יכולתו.

• הוסף לסימניות
sorry, אבל עדין לא הגעתי לתמונה שאני צריכה

• הוסף לסימניות
תודה...
בסוף קניתי באוצר סטוק
תודה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה