כללי תמונה של זוג

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני בונה אתר בשביל ארגון קרוב, וצריך אילוסטרציה יפה לתכנית עבור זוגות (שכוללת טיולים בארץ ולימודים).
אני מחפש משהו בסגנון של זוג שיושב על איזה ספסל על שפת הים וצופה בשקיעה. אבל לאו דווקא. (צירפתי משהו להמחשה, אבל צריך זוג שצעיר בכמה עשרות שנים, ועם נוף יותר יפה)
כדאי שלא יראו את הפנים, אלא כמו צילום מן הגב וכדומה.
התמונה צריכה להיות לרוחב, היחס בערך 1:4

הענין הוא, שאני לא רוצה להיכנס למאגרי התמונות הגדולים, כי כאשר מחפשים שם דברים מסוג זה, עלולים להיתקל בכל מיני תמונות לא רצויות.
לכן אם יש למישהו משהו מוכן - אודה לו מאוד.
אפשר לפנות בפרטי.
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• zug_test_2876.jpg
    KB 41 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יש ל'סולו' משהו דומה;)

• הוסף לסימניות
הנה התמונה בול. לא?

קבצים מצורפים

• 904217_37408752.jpg
    1 MB · צפיות: 24
  • 931895_30727375.jpg
    3.7 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
האחרונה לא ממש נראית זוג.
יותר אב וביתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;994301:
הנה התמונה בול. לא?
כן, ודאי. משם חתכתי. (אני צריך 650X169 פיקסל)
אבל אני צריך משהו יותר צעיר (אנשים בשנות העשרים לחייהם) ומשהו יותר יפה. זה משמש כתמונה ראשית לדף.

• הוסף לסימניות
עדיין צריך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה