עזרה תמונה של חרדים מכל העדות והחוגים על רקע שקוף

• הוסף לסימניות
שלום
מחפשת בדחיפות תמונה של הרבה גברים חרדיים בכל הגילאים והחוגים (בלי שלטים וכד')
חשוב לי שהתמונה תהיה על רקע שקוף
אפשרי גם מAI וכן בתשלום
אודה לכל עזרה

• הוסף לסימניות
חרדי קלאסי
1725274440531.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יכולה להוציא לי את התמונה שביקשתי?
מה העלות?

• הוסף לסימניות
שום עלות
אני ינסה
איזה סוגים של סגננות
רקע של אנשים דתיים בכל הרמות עם כובע וחליפה ובלי, חסיד, לטאי ד"לי
לא כ"כ משנה רק שיהיה להם אופי דתי
כולם עומדים בצפיפות והדמות ששלחת לי בוטלת באמצע בגדול/ לגובה
חשוב לי שיהיה עלרקע לבן/ שקוף
אלפי תודות

• הוסף לסימניות
רקע של אנשים דתיים בכל הרמות עם כובע וחליפה ובלי, חסיד, לטאי ד"לי
לא כ"כ משנה רק שיהיה להם אופי דתי
כולם עומדים בצפיפות והדמות ששלחת לי בוטלת באמצע בגדול/ לגובה
חשוב לי שיהיה עלרקע לבן/ שקוף
אלפי תודות
זה מה שהצלחתי
הוצאתי אחד אחד מהבינה וערכתי בכנבה לכן זה נראה חתוך

1725280375601.png

• הוסף לסימניות
האם אפשר תמונה של אדם חרדי עם כובע וחליפה והוא תוקע בשופר (עם רקע שקוף)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה