כללי תמונה של טבח מחרסינה/שעוה מחזיק ביד מגש

• הוסף לסימניות
או משהו בסגנון, או ילד מחופש לטבח, לא משנה מה שמחזיק אפשר לשנות בפוטושופ.
באיכות טובה.
בדחיפות רבה רבה
תודה רבה לכל המקדיש מזמנו לעזרתי!!!!!!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• טבח.zip
    KB 401.9 · צפיות: 16
  • טבח מגש.rar
    KB 229.1 · צפיות: 17
  • מלצרים וטבחים.zip
    KB 726.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אסתי, תודה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה יותר תמונה מציור.

• הוסף לסימניות
אסתי, מאיפה את שולפת כל הזמן תמונות בכזו נדיבות?

• הוסף לסימניות
באתר הרוסי שהעלו פה פעם זכור י שראיתי.
נתיב לא הסכימו לפתוח לי. אני לא יכולה לעזור אבל אולי מישהו פה יוכל.

• הוסף לסימניות
אני יכולה לפתוח ובשום אופן לא מצאתי.
אנא אנא אנא.............................................................................................

• הוסף לסימניות
אין מילים! תמונה 3 יכולה להתאים לי באיכות טובה.

• הוסף לסימניות
בסוף הקטנתי אותה...

קבצים מצורפים

• 5675675 (3)_1.jpg
    2.4 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איך אתם מתמצאים טוב כל כך שם.
אני מחפשת שם שעות ולא תמיד מוצאת.
חיפשתי שם דבש תפוחים רימונים לא מצאתי (או שלא ידעתי איך...)

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
איך מוצאים שם בערימת השחת הענקית הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה