כללי תמונה של ילד לומד

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה של ילד יושב ולומד עם ספר, או כותב במחברת לא אכפת לי שהפנים יהיו לחזית (ולא בספר) ושיהיה לו מבט מרוצה.
תודה מראש לכל המסעיים.

• הוסף לסימניות
השניה אם אינני טועה הועלתה פה בפורום, אז אין לי מושג לגבי זכויות יוצרים. השאר הורדו מה SXC והן חינמיות, רק שצריך לעבוד קצת כדי להוריד את המבט הגויי הזה.

קבצים מצורפים

• %E9%EC%E3-%EC%E5%EE%E3-%E3%E5%E2%EE%E4.jpg
    KB 111.9 · צפיות: 56
  • 901088_23394163.jpg
    KB 789.4 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
אכן של מי התמונה של הילד החרדי? מה קורה עם זכיות יוצרים? ניתן לקנות אותה?
זה לא ישמש מאוד בגדול ואוכל גם לשנות את הפנים

• הוסף לסימניות
כמו שזכור לי (לא בוודאות מוחלטת) הילד בתמונה השניה עבר גיור לחומרא ע"י אחד מחברי הפורום.
לכאורה צריך לשאול אותו.

• הוסף לסימניות
אולי יש למשהו כאן עוד תמונות (גם בתשלום)

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא אוהב ללמוד

קבצים מצורפים

• reading.jpg
    KB 354 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
השיניים זה מה שמפריע לך?

אני גיירתי את הילד הלומד, התמונה נקנתה בכסף מלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;349637:
השיניים זה מה שמפריע לך?

אני גיירתי את הילד הלומד, התמונה נקנתה בכסף מלא.

שאכתוב ברור מה מפריע לי פה? ישעו אותי מהפורום....

הגיור נפלא. אבל היועצים המשפטיים של משרד הקליטה והפנים טוענים שהגיור השאיר בו משקעים נפשיים עקב התהליך המתיש הוא עבר... הם מעוניינים לפשט הליכים בגלל מקרים כאלו...
טוב, זה היה בשביל הפוליטיקה. לגופו של עניין, הילד נראה קצת עצוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה